2777
2789

همش بدهکاری بالا میاره وام از بانک میگیره اقساطش میمونه 

پول سود میکنه و اصلا پس انداز نداره

کلا همش استرس مسائل مالی و آینده دارم

چکار کنم بچه هم نیس که بگم عقل میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستم کرده بخدا نمیدونم چکار کنم

ترست؟؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مدیریت مسائل مالی ندارهپول داره و قسطاشو نمیده؟ اگه پول داره مدیریت مسائل مالیش رو شما برعهده بگیر

پول داره ولخرجی میکنه خرج بالا میاره اصلا فکر بیمه و مس انداز نیست اگه ۱۰۰ میلیون پول داشته باشه همشو خراب میکنه و قسطاشو نمیده هر چیم میگم گوش نداده یک سال و نیمه عقدم

عزیزم این هم یه نوع اختلال روانیه    به مشاور ودارو ناز داره

ممکنه مشکلات دیگه ای هم داشته باشه شما متوجه نیستی

اگه بخوای باهاش زندگی کنی   یه عمر درد ورنج خواهی داشت 

ونمتونی یه عمر ازش محافظت کنی 

جلوی ضرر رو هر جا بگیری سود کردی

با اعتماد بنفس بالا  ومحکم واستوار  تصمیم بگیر ونترس

عزیزم این هم یه نوع اختلال روانیه به مشاور ودارو ناز دارهممکنه مشکلات دیگه ای هم داشته باشه شما م ...

کلا خانوادگی این مدلین  پدرشم با وجود شغلی ک داره هزار تومن پس انداز نداره و گاهی پول به پدرشم میده که کارش راه بیوفته