امروز صبح سه لیوان چای سبز خوردم نمیدونم چم شده مث فرفره شدم اصلا خسته و بی حوصله نیستم هرچقدر هم کار میکنم خسته نمیشم با این که عصبی ام و تو شرایط زندگیه خوبی نیستم اما شاد و بی خیالم
من قبلا یکی دوبار خوردم ضعف میکردم اشتهامو هم زیاد میکرد نخوردم دیگه
شما تو گهواره کاربری ندارید
اگه دوس داشتید جواب بدید
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آها ببخشید آخه یه کاربر بود با همین پروفایل اونجا باهم دوس بودیم اسمش هم سپیده بود
ببخشید 🙏
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
مصرف چای سبز، اگرچه فواید زیادی دارد، اما در صورت مصرف بیش از حد یا در شرایط خاص، ممکن است عوارضی ایجاد کند. این عوارض شامل مشکلات گوارشی مانند تحریک معده، حالت تهوع و استفراغ، و همچنین اختلالات خواب و افزایش اضطراب به دلیل وجود کافئین است. علاوه بر این، چای سبز ممکن است جذب آهن را کاهش دهد و در برخی افراد باعث سردرد، سرگیجه و افزایش ضربان قلب شود.
برخی از عوارض جانبی احتمالی چای سبز عبارتند از:
مشکلات گوارشی:
مصرف بیش از حد چای سبز، به ویژه با معده خالی، میتواند باعث تحریک معده، اسیدیته بیشتر، سوزش سر دل، حالت تهوع، استفراغ، و در برخی موارد اسهال شود.
اختلالات خواب و اضطراب:
کافئین موجود در چای سبز ممکن است باعث بیخوابی، افزایش اضطراب، و تپش قلب شود، به ویژه در افرادی که به کافئین حساسیت دارند یا در مصرف چای سبز افراط میکنند.
کاهش جذب آهن:
تاننهای موجود در چای سبز میتوانند با جذب آهن در بدن تداخل ایجاد کنند و در صورت مصرف بیش از حد، ممکن است منجر به کمخونی شوند.
مشکلات قلبی:
در برخی موارد، مصرف زیاد چای سبز میتواند باعث افزایش ضربان قلب و در موارد نادر، مشکلات قلبی شود.
سردرد و سرگیجه:
مصرف بیش از حد کافئین میتواند باعث سردرد و سرگیجه شود.
تکرر ادرار:
چای سبز ممکن است اثر ادرارآور داشته باشد و باعث تکرر ادرار شود.
تداخل با داروها:
چای سبز ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد. برای مثال، ممکن است با داروهای ضد انعقاد خون تداخل داشته باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد.
نکات مهم:
بهتر است چای سبز را با معده خالی مصرف نکنید و پس از غذا آن را میل کنید تا از مشکلات گوارشی جلوگیری شود.
مصرف متعادل چای سبز (معمولاً ۲ تا ۳ فنجان در روز) توصیه میشود و افراط در مصرف آن میتواند عوارض جانبی ایجاد کند.
افرادی که به کافئین حساسیت دارند یا مشکلات قلبی دارند، باید در مصرف چای سبز احتیاط کنند.
اگر باردار هستید یا به هرگونه بیماری خاصی مبتلا هستید، قبل از مصرف چای سبز با پزشک خود مشورت کنید.
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه
به طور کلی، مصرف ۲ تا ۳ فنجان چای سبز در روز برای اکثر بزرگسالان بیخطر است. مصرف بیش از این مقدار ممکن است باعث عوارضی مانند بیخوابی، افزایش ضربان قلب یا تحریک معده شود. افرادی که به کافئین حساس هستند باید میزان مصرف را کاهش دهند.
توضیحات بیشتر:
محدودیت مصرف:
برای جلوگیری از عوارض جانبی، توصیه میشود که مصرف چای سبز را به ۲ تا ۳ فنجان در روز محدود کنید.
حساسیت به کافئین:
اگر به کافئین حساسیت دارید، ممکن است لازم باشد مصرف چای سبز خود را حتی بیشتر کاهش دهید. کافئین موجود در چای سبز میتواند باعث بیخوابی، اضطراب و سایر عوارض جانبی شود.
ترکیبات چای سبز:
چای سبز حاوی ترکیبات فعالی به نام کاتچین است که فواید سلامتی متعددی دارند، اما مصرف بیش از حد آنها نیز ممکن است عوارضی ایجاد کند. برای مثال، مصرف بیش از حد EGCG (یکی از کاتچینهای اصلی چای سبز) ممکن است برای کبد مضر باشد.
مشورت با پزشک:
اگر شرایط پزشکی خاصی دارید یا دارو مصرف میکنید، بهتر است قبل از مصرف چای سبز با پزشک خود مشورت کنید تا از تداخلات احتمالی و عوارض جانبی جلوگیری کنید.
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش