2777
2789

سلام دوستان امیدوارم همه‌تون موفق باشید

ممکنه راهنماییم کنید لطفا 

مخصوصا دوستان فرهنگیان که ترازشونو دیدن

نمراتم 

زیست 19 

شیمی 18.5 

ریاضی 18.5 

فیزیک 17.75 

دینی19.5 

فارسی 17 

عربی 16 

زبان 15.5 

سلامت 13 

هویت 17.75 

و معدلم 17.77 

چه ترازی بهم میده حدودا؟ 

8000 میده به‌نظرتون؟

می‌ترسم زیر ۸هزار بده

سلام دورت بگردم ایشاله نتیجه دلخواهت بدست بیاری.

ببخش نطر نمیتونم بدم ولی سوال دارم.

پسرم مهرمیره دوازدهم انسانی . الان که یک ماه مونده به مدرسه ها چه درسا و پایه هایی رو بخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دورت بگردم ایشاله نتیجه دلخواهت بدست بیاری.ببخش نطر نمیتونم بدم ولی سوال دارم.پسرم مهرمیره دواز ...

سلام عزیزم ممنونم بابت دعاتون

راستش من که تجربی‌ام

فرهنگیان می‌خوان؟

من آزمون فرهنگیان اردیبهشت رو شرکت کردم و مجاز به انتخاب رشته و دعوت به مصاحبه شدم، ولی فقط مصاحبه رو شرکت نکردم چون فقط یه رشته دیگه‌ایو میخواستم

اگر فرهنگیان میخوان، ازمونش سخت نیست اصلا و دعوت به مصاحبه شدنش راحته

من خودم فقط به خاطر خانواده سر جلسه نشستم و هیچی نخونده بودم

تو بخش دوم ازمون، سوالای تحلیلی و شکلی که اسون بودن رو زدم، خیلی راحته، راحت میشه بدون تمرین ۵۰درصد گرفت

تو بخش اولم که سوالای دینی و اینا بودن، چون اوایل سال فکر میکردیم نهایی یازدهم رو برنمیدارن برای ما، یکم دینی خونده بودم و از رو همون چندتا سوال اونم کم زدم

البته اینا مال تجربی بود

دوستم که انسانی بود دفترچه کنمورش، حتی ریاضیشو منفی زده بود ولی دعوت به مصاحبه شد

دعوت شدنش اسونه فقط باید حداقل تراز رو بگیره(البته هرچی بالاتر باشه تو ارزیابی پایانی تاثیرش بیشتره) 

مصاحبه خیلی مهمه

برای امتحانای نهایی هم نمونه سوال خیلی خوبه، تا اخر سال یه دور نمونه سوال رو کار کنه موقع امتحانا فقط دوره و سوالای نهایی ۳ ۴ سال اخیر رو حتما بزنه چون خیلی اوقات سوال تکراری میاد

درکل برای من قسمت ازمون فرهنگیان سخت نبود و بدون خوندن قبول شدم، اصل کاری مصاحبه‌ست

امیدوارم موفق باشن و رشته‌ای که دوست دارن رو قبول شن🩷

من معدلم دوازدهمم. 17/5 و معدل یازدهم 19 شد تراز 8600 داد البته من انسانی ام

عزیزم موفق باشی ممنون جواب دادی

تراز تجربی و انسانی خیلی فرق میکنه ولی امیدوارم به منم بالای ۸هزار بده