2777
2789

من نامزدم شهرستان زندگی میکنه من تهرات یه دوستی دارم صمیمی هستیم این‌دوستم  عقد کرده بله برون اینا گرفته ولی عقد و مراسم نگرفتن 

الان من دارم ازدواج میکنم کلا تو این وادی ها نیستم دنبال مراسم و جشن و اینا نیسم ی چیز ساده میگیرم خانواده خودمن پذیرایی ساده جشنی قرار نیست بگیرم بارهاااا اینو گفتم من از اول هم عروسی نمیخواسم بگیرم 

وای هر بار نمیخوای لباس عروس بپوشی نمیخوای بله برون بگیری نمیخوای عقد بگیری 

نامزدت کی میاد نامزدت الان کجاست غذا چی خوردین 

من نامزدم واقعا در توانش نیست بخواد برای من سرویس طلا بخره هی میگ رفتین حلقه خریدین سرویس هاتم خریدی 

یا مثلا عکس ناهارمونو براش فرستادم دیده میگ تو خریدی ؟یا انگشتر نشونمو نامزدم پول زد ب انتخاب خودم از ی گالری خیلی خوب خریدم ک شدید اجرت میگشه روش ولی چون چشمم اونو گرفته بود خریدم 

عکسشو دادم اع خودت خریدی خودت پول دادی ؟

میدونه عصبی میشم بارها بهش گفتم بکش بیرون میدونی همه چیو هی میگه وای تو مخخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت تو حاشیه استاینا برای دوران تاهل سمنشدیدا حسادت و چشم و هم چشمی دارنفاصله بگیر

بهش میگم من عروسی نمیگیرم من لباس عروس نمیپوشم اصلا بدبختیم پول نداریم دیگ نپرس میگ تو چقد مریضی 

بهش میگم من عروسی نمیگیرم من لباس عروس نمیپوشم اصلا بدبختیم پول نداریم دیگ نپرس میگ تو چقد مریضی

حوصله داریا

بذارش کنار

اصلا این موضوعات به کسی ربط نداره که

جوابش فقط به تو چه است

عزیزم یکم دیره برا این پست ولی خب بازم وقت هست سراغ سرویس میگرده سرویس استیل بخر نه برا دوستت جلو همه بگو اینو خریدیم و طلا نگو مراسم نمیگیرم ندارم بزار هر وقت رفتی ماه عسل بگو دیگه شدایط اینجوری همیاری کرد نیاز نیست مردم دقیق بدونن سرویس نخریدی یا طلا نداشتی یا نداشته برات بخره

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی