2777
2789
ببین باهاش حرف بزن هرچی اذیتت می‌کنه بهت حس بد میده رو باهاش در میون بزار اینکه بگی خودش باید بدونه ...

اخه هنوز صمیمی و نزدیک نشدیم با هم

خیلی سرسنگینم باهاش

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خانوم تماس بگیره .بستگی به شخصیت آدم داره. من الان یک زن هستم صبح تا شب کلی مرد تماس میگیره یا دف ...

من خودم نویسنده و فیلمنامه نویس و نوازنده هستم

کل کارم توی خونس

درونگرام بیرون نمیرم زیاد

یعنی ممکنه اذیت شم؟

مشکلی با موکل های خانوم ندارم

مشکلم اینه جامعه خراب شده همه میخوان شوهر مردمو بدزدن هیچی براشون مهم نیست

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیزم چقدر حیا نجابت تو دوست دارم تا چه مرحله ای پیش رفتید!!

در حد اینکه یبار با هم توی اتاق صحبت کردیم ضربان قلبم داشت سینه‌م رو پاره میکرد😂 بنده خدا فهمید استرس دارم صدام میلرزه سریع جمعش کرد رفتیم بیرون

وای خدا راست میگیولی نمیدونم چه کنم دوسش دارم

دیدم نوشتی کیس خوبیه. خب حیفه راحت از دست بدی. ولی دقت کن. اولا با یه وکیل دیگه مشورت کن که راهنمایی کنه چطور حقوقت رو قانونی و درست ثبت کنی. دوما که مستقیم و راحت به خواستگارت بگو فلان حقوق رو میخوای. خجالت نداره که. خودش تجربه داره. اگر ریگ به کفشش نباشه، باید قبول کنه چون میدونه تو دادگاه ها چه حقوقی از زن ها پایمال میشه. اگر قبول نکرد، بهش فکر هم نکن. ولی اگر قبول کرد، خب خوبه. بقیه اش رو هم بسپار به روانشناس و مشاوره پیش از ازدواج و شناسایی خلق و خو

وای چرا توی نی نی سایت انقدر ادمو میترسونننامزد من خیلی ادم موجه و باشخصیتیهخیلیم باسواده میترسم بعد ...

خود دانی والله وکیل ها زن بازن میگی نه دو سال دیگه منو تگ کن

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه