2777
2789
ادمو میترسوننبخدا بری نگاه کنی توی همین سایت مردای خیلی معمولی و رده پایین هستن کلی دوز و کلک بلدن و ...

چرا آنقدر بد بینانه تحقیق کن پرس جو کن ببین کیه چیه 

پدری برادری بگو بزن تحقیق نینی سایت ول کن بخش تاریک جامعه است 

ایشالا که آدم سالم خوبیه خوشبخت میشید

دختری از جنس دریا 

کاملا حق با شماستمن قبل ایشون اصلا تاکید داشتم که من تا حالا مستاجری نکشیدم نمیخوام بعد ازدواج هم طع ...

اصلا ربطی ندارع خواهر من منم همکار هامون فالو دارم تو گروه کاری مون صحبت میکنیم ببین باید رفتار هاشو خوب ارزیابی کنید هیچی دست کم نگیر 

دختری از جنس دریا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی حرفتو زدی بگو اقلا چرا

من‌نگفتم ، یه کار بر دیگه بود ، همه که عین هم نیستن بد باشن بالا خره هستن کسانی که شریف هستن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من‌نگفتم ، یه کار بر دیگه بود ، همه که عین هم نیستن بد باشن بالا خره هستن کسانی که شریف هستن

اها فکر کردم شمایید

بله درسته همه مثل هم نیستن🥲

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

واسه حرف چهارتا خاله زنک لگد به بختت نزن خدا رو شکر آدم سالم خوبیه گیرت اومده با عقل برو جلو ایشالا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

حرفات بهم امید و انگیزه داد خوشگلم🥰

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چون همه جوره شرایطش خوبهخونه خوب دارهماشین خوبسواد عالی و تحصیل توی دانشگاه تهرانخوشتیپورزشکارخانواد ...

عالیه ازدواج کن 

منم وکیلم

خیلی راحت حرفت بزن 

بگو حقوق برابر می خوام 

اصلا ربطی ندارع خواهر من منم همکار هامون فالو دارم تو گروه کاری مون صحبت میکنیم ببین باید رفتار هاشو ...

این موردش خیلی اذیتم میکنه

کلی خانوم فالو داره

البته همشون همکارش هستن ولی من دوست ندارم😔

عالیه ازدواج کن منم وکیلمخیلی راحت حرفت بزن بگو حقوق برابر می خوام

چه عالی بالاخره یه وکیل اومد توی تاپیک

میشه راهنماییم کنید عزیزم؟

کارتون پراسترسه؟

توی خونه هم درگیر موکل و پرونده میشید؟ یا استراحت میکنید؟

ممکنه در طول روز موکل های خانوم مدام باهاش تماس بگیرن؟

بهش گفتی اینو

نه هنوز روم نمیشه

اخلاق چی؟

گلم طرف چند سال زیر یه سقفن با هم هنوز اخلاق همدیگه رو نمیدونن

من چطور توی دوره نامزدی بفهمم؟

چه عالی بالاخره یه وکیل اومد توی تاپیکمیشه راهنماییم کنید عزیزم؟کارتون پراسترسه؟توی خونه هم درگیر مو ...

خب خانوم تماس بگیره .بستگی به شخصیت آدم داره. من الان یک زن هستم صبح تا شب کلی مرد تماس میگیره یا دفترم میان یا با یه ماشین کارشناسی یا دادگاه شهر دیگه میریم 

استرس بالاست

تو خونه هم درگیریم 

شما باید خودت هم در اجتماع باشی تا ذهنت مشغول این مسائل نباشه 

نه هنوز روم نمیشه

ببین باهاش حرف بزن هرچی اذیتت می‌کنه بهت حس بد میده رو باهاش در میون بزار اینکه بگی خودش باید بدونه بفهمه چرتکه تا نگی هیچی درست نمیشه سعی کن به جای اینکه حرفاتو بریزی دلت بهش بگو شاید حواسش نبوده باشه

دختری از جنس دریا