2777
2789
و همچنین شوهر من که عین سناور سالم سالم من خار

وکیله؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خوشبخت بشید❤

مرسی عزیزجان

تنها کسی که یه حرف خوب زد😂

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

نکن این کارو  وکیلا اکثرشون خیییییلیییی ح ر وم زاده هستن راحت پیشنهاد میدن  

از هیچی نمیترسن قانون دستشونه و هیچ مانعی جلوی پاشون نیس   راحت مثل آب خوردن میتونن آدم رو بزارن کنار

اسمم نظر همسرمه

عزیزم همه وکیلا که عوضی نیستن بلاخره تو هرشغلی آدم کثیف زیاده، شما قشنگ تحقیق کن باعجله عقد نکن، مشاوره قبل از ازدواجم برو، ان شاءلله که خوشبخت بشید❤️

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

حالا بین این همه آدم چرا این

چون همه جوره شرایطش خوبه

خونه خوب داره

ماشین خوب

سواد عالی و تحصیل توی دانشگاه تهران

خوشتیپ

ورزشکار

خانواده خیلی خوب

پدر و پدربزرگ پولدار

و...

عزیزم همه وکیلا که عوضی نیستن بلاخره تو هرشغلی آدم کثیف زیاده، شما قشنگ تحقیق کن باعجله عقد نکن، مشا ...

مرسی خوشگلم

ممنونم که بین این همه انرژی منفی این حرف قشنگو زدی❤ ایشالله همیشه خوشبخت باشی

حاضرم بترشم با وکیل ازدواج نکنم. اولا که کلی موکل ضعیف دارن که راه خطا براشون راحت بازه.

بعد هم اینکه با عرض معذرت در مسیر شغلی جز پدرسوخته های عالم میشن و تقی به توقی بخوره با هزارتا حق قانونی و سند و مدرک هم باشه، بازم شما رو اذیت میکنند تو دادگاه. چون قاضی ها و وکلا هم میشناسنشون، اکثرا پارتی بازی میکنند واسشون.

عامو یه شوهر معمولی تو دادگاه چقدر حق زن رو تو این کشور میخوره، چه برسه به شوهر وکیل که اونجا آشنا هم داره.

زندگی که همیشه گل و بلبل نیست

چون همه جوره شرایطش خوبهخونه خوب دارهماشین خوبسواد عالی و تحصیل توی دانشگاه تهرانخوشتیپورزشکارخانواد ...

خواهر من شانس در خونه تو زده استخاره می‌کنی چرا در باز کن بیاد تو

دختری از جنس دریا 

نکن این کارو وکیلا اکثرشون خیییییلیییی ح ر وم زاده هستن راحت پیشنهاد میدن از هیچی نمیترسن قانون دس ...

یعنی میگی بعد یکی. دوسال ازدواج منو میذاره کنار؟🥲🥲🥲

خواهر من شانس در خونه تو زده استخاره می‌کنی چرا در باز کن بیاد تو

تو رو خدا یه لحظه از صفحه اول پیامارو بخون میفهمی حالم چجوریه

همه گفتن نکن

مرسی خوشگلمممنونم که بین این همه انرژی منفی این حرف قشنگو زدی❤ ایشالله همیشه خوشبخت باشی

فداتشم❤️ اینجا عادت دارن بترسونن فقط

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

شما که فقط دارایی هاشو شمردی!شخصیتش مهم نیست؟ تربیتش؟ خانوادش؟

خب گلم چرا پیامو کامل نمیخونی

نوشتم خانواده خوبی داره

حاضرم بترشم با وکیل ازدواج نکنم. اولا که کلی موکل ضعیف دارن که راه خطا براشون راحت بازه.بعد هم اینکه ...

وای خدا راست میگی

ولی نمیدونم چه کنم دوسش دارم

چند ساله ازدواج کردید؟میشه از مشکلات تون بگید؟ما همه چی جدی شده چه غلطی کنم

ان شاالله ایشون این طور نیستن، حتما برین مشاور خبره تست شخصیت بگیره ولی واقعا متاسفانه خیلی از وکیل ها همین طور که دوستان گفتن هستن و به اضافه این که پول زور و اضافه از موکل هاشون میگیرن ولی چون طرف کار بلده طرف مجبور میشه، بهش پولش را بده