2777
2789
عنوان

خرید جهاز

120 بازدید | 10 پست

من در حال جهیزیه گرفتنم. بعد شیرینی خوری و آجیل  و میوه خوری روکریستال برداشتم حدود   یه هفته پیش خریدم

باز گذاشتم بعدا هم میوه خوری و.. مس هم بخرم

حالا مادر شوهرم میگه کریستال قدیمیه مال بیس سال پیشه الان مدلای جدید تری هست دو دل شدم 7تومن پولش شده. به نظرتون قدیمیه؟

من طرح ساده برداشتم جدید اومده حالا باز موندم نمیخوام جهارم وقتی میچینم بگن قدیمیه

لطفا خانمهای بروز نظر بدید من واقعا تجربه ندارم تو خرید جهیزیه

یه سوال دارم توروخدا جواب بدین میدونم مربوط به موضوع شما نیس ولی اگه یه دختر 💍i....🤍 اینجوری تو بیوش باشه میتونه مربوط به اسم پسری باشه مث مرتضی هادی اسمی که اخرش ی داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کریستال هیچوقت قدیمی نمیشه. شاید مدلهای دیگه یه مدت کوتاهی ترند بشن و بگذرن ولی اون سر جاشه. مثل اینه بگی چینی از مد افتاده چون ملامین تو بازار زیاده در حالی که حتی گل سرخی هم هنوز شیکتر از آرکوپاله

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

رفتی خرید مدلای جدید رو دیدی اگه خوشت میامد خریده بودی حتما این مدل رو بیشتر دوست داشتی 

بعدم اگه بخوای به حرف اینو اون گوش کنی واسه جهازت همش ایراد میگیرن هرچیزی که خودت دوست داری و هر سبکی که خودت به دلت هست بخر 

من اتاق خوابم پردش و رو تختی و ...

کلا بنفش، صورتی متمایل به بنفش .

همون روزای اول، خواهرشوهر کوچیکم، یه بار گفت، وای من از بنفش بدم میاد . وقتی ببینم سردرد میشم.

منم خیلی آروم و با لبخند گفتم، ان شالله برای جهیزیه ی خودت بنفش نخر.

دیگه بعد اون تکرار نکرد.

منکه برای اون نخریده بودم، تمام.

شمام نمیتونی نظر همه رو جلب کنی، کار خودتو بکن

رفتی خرید مدلای جدید رو دیدی اگه خوشت میامد خریده بودی حتما این مدل رو بیشتر دوست داشتی بعدم اگه بخو ...

جهیزیه را باید باب میل خودت بخری که می خوای استفاده کنی نه جاری و مادرشوهر و خواهرشوهر و... 

من خودم از چیزی خوشم بیاد همه عالم بگن زشته اونو می خوامش