2777
2789
عنوان

آیا مقایسه اشتباه

69 بازدید | 10 پست

من میگم الان اگه خانواده دختر پول قرض بخوان دامادمون بهشون میده ؟؟؟

بنظر خودم که اگه خانوادم خدای نکرده قرض بخوان همسرم نمیده مگه اینکه خدا نکرده  جان در خطر باشه

یا اگه خانواده دختر مهمونی یا نذری بده خرجش رو داماد میده

چرا توقع دارن مثلا مادرش مهمونی میده یا نذری ما بریم کمک کنیم ؟؟؟

اگه رضای خداس در دادن قرض و فلان داماد هم رضای خدا مطرح 

لطفا ینفر عاقل بیاد من گمراه ناپخته را هدایت کند خواااااهشا

تعداد رای : 3
نظرسنجی
درست نباید توقع داشته باش
2
66%
غلط چون خرج تو رو میده تو باید بری کمک کنی
0
0%
نظرم چیز دیگس
1
33%

پول دادن و کمک دادن ربطی بهم نداشت کلا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟میشه بیشتر توضیح بدی

پول دادن یه نوع محبت مالی هست زمانی که یکی نیاز داره بهش 

اما این نوع کمک دادن ها صرفا نشون دهنده شعور و محبت اخلاقی طرفین هست 

مثل اینکه خانواده شما بخوان برن یه خونه دیگه همسر شما هم اونجا باشه میشینه تا بقیه وسایل رو جابه‌جا کنن یا بلند میشن و همراهی میکنن؟خب این میشه کمک از روی شعور

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پول دادن یه نوع محبت مالی هست زمانی که یکی نیاز داره بهش اما این نوع کمک دادن ها صرفا نشون دهنده شعو ...

خب اینجور مسائل مثل اسباب کشی ممکن قرنی هم اتفاق نیفته 

ولی کمک در مهمونی خانواده همسر ممکن هر هفته یا هر ماه باشه 

یبارش میشه ماه رمضون افطاری یبارش میشه نذر محرم صفر یبارش ...

اگر زن دستش تو جیب خودش باشه راحت تر میتونه ب خانوادش کمک کنهنمیشه از داماد توقع داشت واقعا اون باید ...

میگم چرا هر مهمونی و دور همی که میشه از عروس توقع دارن اصلا شاید دلم نخواد فک و فامیل شوهر رو هر ماه ببینم 

میگم چرا هر مهمونی و دور همی که میشه از عروس توقع دارن اصلا شاید دلم نخواد فک و فامیل شوهر رو هر ماه ...

بهرحال این عرف جامعه اس فقط شما نیستی ک

قرار نیست تو مهمونی خیلی کارای خاصی کنی 

در حد کمک ب جمع و جور ظرف 

خب اینجور مسائل مثل اسباب کشی ممکن قرنی هم اتفاق نیفته ولی کمک در مهمونی خانواده همسر ممکن هر هفته ...

خب کمک مالی که نمیخواید کنید 

منطقی نیست حرفتون برام