2777
2789
عنوان

چجوری میشه بی خیال و خوش بود

69 بازدید | 5 پست

سلام خانما

من بابامو در اثر سکته قلبی از دست دادم

سکته قلبیش بعد از دعواش با مامانم بود که واقعا روانی و رو اعصابه و بابام خیلی مرد خوبی بود

به خاطر ابروش از مامانم جدا نمیشد

مامانم اون اوایل عذاب وجدان گرفت و بیمارستان روان بستری شد اما کلا هم قبل از اتفاق هم الان با این که خودش بقیه رو عصبی و ناراحت میکنه اما خوش و بی خیاله

اصلا انگار نه انگار که اتفاقی افتاده

فقط به فکر خوردن و گشتن و پوشیدنه

من و خواهر کوچیکترم از ۷ ماه قبل که بابامو از دست دادیم داریم عذاب میکشیم از دست خودش و فامیلاش 

بی احازه ماشین بابامو برمیدارن میرن خراب میکنن و میان میذارن تو خونه

همش دنبال پول قرض گرفتن و پس ندادنن

وامایی که بابام ضامنشون بوده رو پس نمیدن و .... کلا اذیت دارن تازه محبت و احترامم ازشون نمیگیریم

واقعا دنبال یه راهیم که بشه بیخیال زندگی کرد

من مادرشوهرم بیماراعصابه اونم بستری شد یه بار

یعنی بیچارم کرد ..همش هم میگم بیماری یه طرف قصیه است رعایت ادب و صبر هم یه طرف

میتونه مشکلشو با گذشت کردن و صبر و توقع کم خوب کنه ماهم تو فامیل داشتیم الان هم حالش خوبه خوبه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

من مادرشوهرم بیماراعصابه اونم بستری شد یه باریعنی بیچارم کرد ..همش هم میگم بیماری یه طرف قصیه است رع ...

مامان منم الان حالش خوبه

اما این خوب بودنه افراطیه دقیقا انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده و من خواهرمم واسش اهمیتی نداریم

من اینو دوست ندارم

دوست دارم لا اقل خواهرم بی خیال باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم الان حالش خوبهاما این خوب بودنه افراطیه دقیقا انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده و من خواهرمم واس ...

بهتون علاقه داره محبت می کنه؟؟

تابحال به دکترش گفتین؟؟..چون هروقت هیجانی میشن باید برن دکتر قرص بهشون بده 

چون خونه تنش داشته باشه برای خودش بدتره ؟؟هر چی سنشون بره بالا بدتر میشن

ناپرهیزیاشو رعایت می کنه چون خیلی تاثیرداره مثلا فلفل رب عدس نخوره مصنوعی نخوره طبیعی فقط شیرینی وگلاب و گل گاوزبون مصرف می کنه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بهتون علاقه داره محبت می کنه؟؟تابحال به دکترش گفتین؟؟..چون هروقت هیجانی میشن باید برن دکتر قرص بهشون ...

نه اصلا

همش دنبال دعوا درست کردنه

نه نگفتیم بهش

این قبلا هم همین بود کلا بیخیال و خوش گذرون، چیز غیرعادی ای نیست واسه خودش

نه اصلاهمش دنبال دعوا درست کردنهنه نگفتیم بهشاین قبلا هم همین بود کلا بیخیال و خوش گذرون، چیز غیرعاد ...

خب چرا به دکترش نگفتین .. 

شاید متوجه اشتباهش بشه اخلاقش عوض بشه چون به نفع خودشه 

هرچی تنش بیشتر باشه حالش به مرور زمان بدتر میشه .. 

نزارید ناپرهیزیا رو بخوره. بیشتر براش گل گاوزبون درست کن گلاب همیشه بخوره

مادرت باید به شما محبت کنه و بچه هم باید احترام بزاره 

قبل اینکه دیر بشه باید اشتباهشو متوجه بشه