nفاطمهn مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 521 عنوان زگیل تناسلی 434 بازدید | 33 پست تقریبا ۱ماه میشد یه ضایعه روی بدنم دیدم و خیلی جدی نگرفتم دیروز رفتم دکتر و معاینع شدم و دکترم گفت زگیل تناسلی هستش و الان باید ازمایش زگیل بدم خیلی خیلی استرس دارم چرا زگیل تناسلی انقدر ترسناکه اسمش من تازه میخواستم اقذام به بارداری کنمکسی تجربه ای داره 1404/05/28 | 09:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hana_moon عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 من ۲ سال پیش داشتمسیر زیاد مصرف کنقرص میده خوده دکتره سعی کن ایمنی بدنتو بالا ببری ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
nفاطمهn مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 521 من ۲ سال پیش داشتمسیر زیاد مصرف کنقرص میده خوده دکتره سعی کن ایمنی بدنتو بالا ببری درمان شدین؟
sara_fafa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1858 حالا منم ی چیزی رو ناحیه تناسلی دیدم رفتم دکتر زنان معاینه کرد گفت فکر نگنم زگیل باشه اما برا اطمینان تست دادم منفی بود اما بازم میترسم باشه خخ
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5467 یسوال امکان داره روی ران نزدیک به ناحیه تناسلی هم بزنه؟ من دخنرم رابطه نداشتم کلا ولی یچیزی دبدم میترسم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
شاهزادهجذاب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1974 انواع زگیل داریم..بعضیابیخطر و بعضیاشون خطرناکه دیرواسه درمان اقدام بشه ممکنه طرف سرطان بگیره ..به رحمش آسیب برسه و...
hana_moon عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 درمان شدین؟ ببین لیزر کرد واسه منو ، بعد دوباره در اومدمن سیر له کردم گذاشتمو دیگه از اون موقع اصلا ضایعه ای ندیدمو دکتر هم گفت تا ۲ سال از بدنت دفع میشهدیگه ازمایشی ندادم ببینماما شما تو اقدام هستی پاپ اسمیر ایناهم باید انجام بدی ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15205 اشکارش اینه شوهرش هرز پریده چرا گناه میگی؟ از کجا مطمئنی؟از استخر و...ممکنه بیاد وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
دخترابییییی عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1916 یسوال امکان داره روی ران نزدیک به ناحیه تناسلی هم بزنه؟ من دخنرم رابطه نداشتم کلا ولی یچیزی دبدم میت ... رابطه نداشتی بعد فکر میکنی زگیله حرفای چرت و عجیب میزنی چرا :/ -اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5467 رابطه نداشتی بعد فکر میکنی زگیله حرفای چرت و عجیب میزنی چرا :/ لباس پرو کردم:/ کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
اسکرانچی_پلاس عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 874 اشکارش اینه شوهرش هرز پریده استخر، سرویس بهداشتی عمومی،کلینیک های لیزر ،حتی باشگاه ، خیلی راه برای انتفالش هست متاسفانه