2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

434 بازدید | 33 پست

تقریبا ۱ماه میشد یه ضایعه روی بدنم دیدم و خیلی جدی نگرفتم دیروز رفتم دکتر و معاینع شدم و دکترم گفت زگیل تناسلی هستش و الان باید ازمایش زگیل بدم 

خیلی خیلی استرس دارم چرا زگیل تناسلی انقدر ترسناکه اسمش 

من تازه میخواستم اقذام به بارداری کنم

کسی تجربه ای داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسوال امکان داره روی ران نزدیک به ناحیه تناسلی هم بزنه؟ من دخنرم رابطه نداشتم کلا ولی یچیزی دبدم میترسم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

درمان شدین؟

ببین لیزر کرد واسه منو ، بعد دوباره در اومد

من سیر له کردم گذاشتم

و دیگه از اون موقع اصلا ضایعه ای ندیدم

و دکتر هم گفت تا ۲ سال از بدنت دفع میشه

دیگه ازمایشی ندادم ببینم

اما شما تو اقدام هستی پاپ اسمیر ایناهم باید انجام بدی

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یسوال امکان داره روی ران نزدیک به ناحیه تناسلی هم بزنه؟ من دخنرم رابطه نداشتم کلا ولی یچیزی دبدم میت ...

رابطه نداشتی بعد فکر میکنی زگیله حرفای چرت و عجیب میزنی چرا :/

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

رابطه نداشتی بعد فکر میکنی زگیله حرفای چرت و عجیب میزنی چرا :/

لباس پرو کردم:/

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨