2777
2789
عنوان

برق های ما چهار ساعتی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست
میترسم یچیز بگم دعوا بشه پس ولش کن

چرا هیچ وقت یه خبر خوب به ما ندادن همه اش خبرهای نا امید کننده و ترسناک 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

جالب اینجاست هیچ مسولی نمیاو بگه مثلا تا فلان سال دیگه این مشکل رو حل میکنیم یا داریم فلان کارو میکن ...

عزیزم دوره شهید رئیسی برق از ترکمنستان وارد می‌شد الان همونم بهمون برق نمیده

حداقل شهید رئیسی بود فکری میکرد به حال مون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما هنوز ۲ ساعته اس ولی خب قراره بشه ۴ ساعته و آب هم که قطع میشه چون سدا دیگه کاملا خشک شدن. گاز هم قطع کنن که دیگه به سلامتی و دل خوشی تو قرن ۲۱ برگردیم به قرن ۱۹

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دوره شهید رئیسی برق از ترکمنستان وارد می‌شد الان همونم بهمون برق نمیدهحداقل شهید رئیسی بود فکر ...

آره یادمه میگفتن اینقدر پولشو ندادن که قطع همکاری کرده دوره همون آقای رئیسی 8 میلیون افغانی هم وارد کردن که خودش عامل همه ناترازی هاست 

دقیقا تو اون 3 سال یک ساعتم قطعی برق نداشتیم

نمیدونم شما کجایین ولی ما همون دوره هم قطعی داشتیم 

میترسم یچیز بگم دعوا بشه پس ولش کن

اره انگار زنهای مسیولین هم تو این سایت دارن گپ می زنند اخه واقعا فاز اینا که تاپیک می ترکونند چیه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

من با این شرایط بی برقی و آلودگی هوا.اونم تو اهواز که خیلی گرمه .حدس می‌زنم مدارس آنلاین باشه ولی یه عده میگن چه ربطی داره مدارس حضوری هست.خب قشنگ معلومه مجازی میشن.اهواز هر روز دود بلند میشه میگن هور سوخته

نمیدونم شما کجایین ولی ما همون دوره هم قطعی داشتیم

عزیزم حالا باز یک ساعت یا نیم ساعت قطعی برق یا مثلا چند روز یک بار اونم بطور اتفاقی نه اینکه برق کل کشورو ببرن هرروز هر شب اونم ۵ ساعتی با جدولای مسخره شون