2777
2789

مثل من نباشین چون وقتی اینجوری باشین به چیزی نمیرسین

در آخر آدم باید به فکر خودش باشه 

اینو همینجوری خواستم بگم چون توی دلم مونده بود . من کنکورم رو از دست دادم آینده ام رو ...

چون بقیه رو نسبت به خودم اولویت قرار داده بودم 

متاسفانه با اینکه میدونم این کار اشتباهه دوباره ام اینکارو میکنم چون دلم نمیاد 

کاش من اینجوری نبودم 💔

کاش سنگدل بودم خودخواه بودم ...

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین الان بخاطر همین کارام مث خر موندم تو گل

با همه همه جا راه اومدم، انتظار داشتم اوناهم با من راه بیان

اما خر بودم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من هر چی دارم از مهربونی و دل نازکیمهآسیب دیدم‌بله ولی خدا همیشه بهترین هارو برام نوشتهمشکلات دارم و ...

من هیچی ندارم و بدتر نمیدونم دلم بر چی انقدر برای بقیه میسوزه ...

کنکور هیچ جا قبول نشدم از داداش گوچیکم مراقبت میگردم کل روز 

با اینکه یه عالمه خواهر برادر دارم ولی هیچکدوم دستی نمی‌رسونن

الان همشون رفتن سفر منو با این بشر تنها گذاشتن نمیتونم درس بخونم یه راهنمایی میکنین ؟

منمهم. خوشحالم هم ناراحت

شما فکر کن خواهر بزرگه منی 

فک کن خرت از پل گذشته آینده ات تضمینه . دانشگاه علوم پزشکی قبول شدی همه فامیل بهت تبریک میگن...

امتحان دانشگاه داری اینو بهونه کردی که کمکی نکنی به خواهر کوچیکه ات . در حالی که آبجی کوچیکت داره بر کنکور میخونه و نمیتونه بچه نگه داره 

ولی تو به فکر خودتی پس کمکی ام نمیکنی ...

حالا من چیکار کنم ؟

دقیقا همین الان بخاطر همین کارام مث خر موندم تو گلبا همه همه جا راه اومدم، انتظار داشتم اوناهم با من ...

منم همینم ...

انتظار دارم بقیه با من طوری رفتار کنن که خودم باهاشون رفتار میکنم که انتظار بیجایهه

منم همینم ...انتظار دارم بقیه با من طوری رفتار کنن که خودم باهاشون رفتار میکنم که انتظار بیجایهه

اینکه یک صدم کارایی که برای بقیه انجام دادی و بخوای واقعا بیجا نیست

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

کنکور چه ربطی به دل رحمی داره

بچه کوچیک خونه داریم کسی ازش مراقبت نمیکنه 

من تمام روز باهاش مشغولم و تمرکز ندارم... ولی دلم نمیاد بهش توجه نکنم چون خیلی بچه اس 

چیکار کنم؟

من هیچی ندارم و بدتر نمیدونم دلم بر چی انقدر برای بقیه میسوزه ...کنکور هیچ جا قبول نشدم از داداش گوچ ...

من اگه از گذشتم بگم باورت نمیشه چه تجربه هایی از بدبختی و‌بیچارگی دارم

خدا جوابمو داد

دیروز که رفته بودم خرید یادم افتاد حتی جرعت نگاه کردن به بعضی ویترین هار و نداشتم

الان میتونم همه مغازرو‌بخرم خداروشکر

البته این فقط جنبه مالی هست

ولی شما هم آیندتو‌فدای هیچ چیز نکن

اعتدالو‌ رعایت کن

خوب بودن منافاتی با خودخواهی نداره

میتونم هم‌خودتو‌دوست داشته باشی هم عزیزانتو

اینکه یک صدم کارایی که برای بقیه انجام دادی و بخوای واقعا بیجا نیست

تو خانواده ما همینه. یعنی میشه منم راحت شم ؟

شاید باور نکنی ولی دارم گریه میکنم ...خیلی خسته ام و از طرفی دلم برای داداش کوچیکم میسوزه چون کسی باهاش بازی نمیکنه پ فقط به من وابسته اس

ولی منم هدف دارم زندگی دارم درس دارم هیچکی حاضر نیست بهم کمک کنه 

تو خانواده ما همینه. یعنی میشه منم راحت شم ؟شاید باور نکنی ولی دارم گریه میکنم ...خیلی خسته ام و از ...

منم گریه هامو کردم 

من اگه از گذشتم بگم باورت نمیشه چه تجربه هایی از بدبختی و‌بیچارگی دارمخدا جوابمو داددیروز که رفته بو ...

دآرم آینده مو فدا میکنم چی بگم آبجی از اول همین بودم ...

اعتدال چجوری رعایت کنم وقتی بقیه اهمیت نمیدن ؟ گاهی حس میکنم اصن انسانیت بی معنیه .احساس بی معنیه ای کاش یه تخته سنگ بودم 

منم گریه هامو کردم

منم وقتی کسی حواسش نیس خیلی گریه میکنم ...

مثل الان چون هیچکی پیشم نیس . هیچکی 

فقط خدایه که از بالا داره بهم نگاه میکنه منم بهش میگم کمکم کن ولی صدامو نمیشنوه