2777
2789
گفتگوهای رتبه برترارو براش دانلود کن ببینه فیلماشو.....عکس و فیلم و مزایای دانشگاه فرهنگیان رو براش ...

خیلی باهاش حرف زدم گلم. بهش میگم یه مشاور استانی برات میگیرم میگه استانی نمیخوام یه مشاور منطقه سه دیگه بگیر. کلی نصیجاش کردم کلی حرف زدم

من خودم مادرم و دختر خانم همسن شما دارم امسال پشت کنکور موند عزیزم ما مقصر نیستیم چون تنها تلاش ما نتیجه نمیده بچهامون باید بخوانن ک تلاشش کن داداشش خودم پسر درس خونی بود فقط یک قلم چی و کمک درسی داشت اما پشتکار قوی داشت پزشک شد و حسابی خودش رو کشید بالا الان المان زندگی میکنه با همون تلاشی ک مامانم برای داداش دیگم کرد پرستاری آورد چون دل ب درس نبود پس خودت رو سرزنش نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم مادرم و دختر خانم همسن شما دارم امسال پشت کنکور موند عزیزم ما مقصر نیستیم چون تنها تلاش ما ن ...

بچم پسره گلم . اخه حیفه بخدا اگه پدرش سرمایه داشت و وضع مالیمون خوب بود موردی نبود مهم نبود نهایتش کار ازاد میرفت بقول همسرم دوتا بچه دیگم داریم همش داریم واسه پسر بزرگم خرج میکنیم

بچم پسره گلم . اخه حیفه بخدا اگه پدرش سرمایه داشت و وضع مالیمون خوب بود موردی نبود مهم نبود نهایتش ک ...

دیگه بچها تا نخواهن درک نمیکنن ک نخوندن شون چی ب سرنوشت شون میاره وقتی ب سن ما برسن ک دیگه دیره من داداشم چون توی فقر بود و میدید فقط با تلاش خودش میتونه نجات بده خودش رو حسابی چسبید ب درس و الان خدارو هزاران مرتبه شکر موفق ترین شده بدبختی همینه بعضی بچها درک ندارن 

دیگه بچها تا نخواهن درک نمیکنن ک نخوندن شون چی ب سرنوشت شون میاره وقتی ب سن ما برسن ک دیگه دیره من د ...

همیشه به پسرم میگم مامان مهم اینه تو تلاشتو بکنی تا سالها بعد افسوس نخوری 

دختر گلتون انسانیه گلم؟ مدرسه رفت سال دوازدهم رو؟

نه گلم تجربی هست آره ۱۲ هم رو رفت  اما حتما مشاوره خوب براش بگیرید خیلی مهم هست ک مسیر درست رو بهش نشون بده من پارسال اشتباه کردم با تمام هزینه ها مشاوره نگرفتم سر دو راهی بود و نتونست مسیر درست رو پیدا کنه برای همین پشت موند دیگه کم کاری جای خود