2777
2789

امسال میره دوازدهم گفت انسانی دوست دارم تا معلم بشم ولی تلاششو نکرد و نمیکنه اونقد که باید نمیخونه معدل یازدهمش نهاییش شد ۱۵.

باید بزور کلاس خصوصی میبردمش کلاسای انلاین ثبت نام میکردم. هربار گفتم کلاس گفت نیاز ندارم.

تنها کاری که کردم از کلاس دهم گذاشتمش یه غیرانتفاعی که توی شهرمون حرف اول رو میزنه و سهریه اش از همه مدارس بیشتره اقساطی پرداحت کردیمو میکنیم شهریه اشو.

الان که دوازدهمه تابستونه بازم نمیخونه فقط میره مدرسه و میاد. هرچی میگم دهم یازدهم مرور کن میگه باشه ولی نمیخونه . باباشم همش سر من منت میزاره سالی ۱۰۰ میلیون شهریه میدیم اینم مثل من هیچی نمیشه.

چیکار کنم بنطدتون 

جدی ماهی صدمیلیون شهریه میدین

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون قلم چی ثبت نامش کن

براش مشاور بگیر و بگو باید گزارشکار واقعی هر شب بهش تحویل بده و ازش آزمون بگیره 

تشویقش کن انگیزه بده جایزه بده 

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

عزیزم چرا نمیخونه وقتی امکاناتشو براش فراهم میکنین

تو مادر بدی نیستی مشکل از تو هم نیست. یه بار بشین دوساعت درست حسابی با هم حرف بزنین بدون دعوا. بگو دلیلش چیه فقط میخوام بدونم چرا نمیخونی تمرکز نداری خسته ای دوست نداری 

بزار از زبون خودش بشنوی چی میخواد. حداقل تکلیفت باهاش معلوم میشه

گفتگوهای رتبه برترارو براش دانلود کن ببینه فیلماشو.....عکس و فیلم و مزایای دانشگاه فرهنگیان رو براش بگو....از حس استقلال مالی بگو بهش......نمیدونم ولی خودتو هم مقصر ندون بچتون هم باید اهل درس و تلاش باشه شما سعی کن تشویقش کنی ببین چه واکنشی داره......حتی شده بگو منم میخوام کنکور بدم بیا با هم بخونیم شاید حس رقابت با شما انگیزه بده بهش مثلا

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

عزیزم دیگه جیکار میخواستید بکنید

منم دختر دارم ، کلاس سومه 

خییلی نگران ایندشم، از یه طرف دلم نمیخواد بهش فشار بیارم که درس بخونه، از یه طرف میبینم که اگه درس نخونه آینده ای شاید نداشته باشه 

این در حالیه که کل فامیل تیزهوشانی هستن 

ولی من نمیخوام اذیت بشه

نمیدونم دریته یا نه

نه گلم سالی

ینی ماهی نزدیک هش نه میلیون😐دخترتونو بفرستین دانشگا ازاد هزینتون کمتر درمیادا

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم