2777
2789
عنوان

شوهرتون بخاطر بیمه تکمیلی گیر داده

139 بازدید | 11 پست

شوهرم کارش دولتیه و حقوقش چندان زیاد نیست. منم شاغل نیستم. تازه ۶ ماهه ازدواج کردیم. هر ماه برای بیمه یه مبلغی رو باید به ازای هر نفرمون واریز کنه. سال پیش که عقد بودیم و بیمه کرده بود، مشکلی برای من پیش نیومد که بخوام از بیمه و اینا استفاده کنم. اما خودش بخاطربیماریش استفاده کرد. دیروز میخواست واسه سری جدید بیمه کنه. اولش که بهم گفت به نظرم بیمه نکنیم الکی پول باید بریزم. بهش گفتم یعنی چی؟ بیمه سلامتی واجبه. بالاخره بیمه کرد.

شبش اومده بود بهم میگفت همکارام میگن کلی استفاده کردن از بیمه. رفتن فلان کارو کردن و فلان کارو کردن. بعد گفت روزا چیکار میکنی؟ تو خونه هستی چیکار میکنی؟ برو بپرس چطوری میتونیم از بیمه استفاده کنیم. شوهر شمام اینطوریه؟ 

ماه پیشم گیر داده بود که از بیمه استفاده نکردی و یه سال پول دادم و الکی بود و حداقل میرفتی دندونپزشکی دندونات و درست میکردی و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو چرا نرفتی برای دندون؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خب حرف بدی نزده که ی چکاب برو سونوگرافی برو شکمی دندوناتو درست کن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

آره اتفاقا همسر منم همین چند روز پیش می گفت دندون پزشکی برد استفاده کن حیف نشه پول میریزیم منم رفتم دندون پزشکی استرس گرفتم دکترم کلی بدرفتاری کرد منم زدم بیرون انجام ندادم 😂😐 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙