2777
2789

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

امروزصبح                       

دو  هدیه زیبا باز کردم و آن ها چشم های 

من بودند❕❕❕

🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

اگر به فکر تسلیم شدن هستی

فقط یک لحظه دیگر برای این تصمیم وقت بگذار

شاید ارزش ایستادگی داشته باشد

و برای همین انقدر منتظرش بودی

سرت را بالا بگیر و قوی باش

یک بار دیگر حرکت کن تا به هدفت برسی

برایت یک صبح پر از موفقیت و هفته ای عالی آرزو می کنم!

صبح مثل یک شروع تازه است

شروعی پر از لبخند

شروعی پر از امید برای یک روز نو

شروعی برای یافتن راه جدید خود

برایت آرزوی موفقیت می کنم

و امیدوارم یک روز دوست داشتنی داشته باشی❕❕💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

صبح زیباتون بخیییر دوستان 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌹🌹🌹🌟🌟🌹🌹🌹🌹🌟🌟🌹🌹🌹

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

@دختر_خوش_اقبال‍  سلام دختر عزیزم پر از نگاه خوب خدا بهت.... تندرست باشی عزیزم 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

@_ملکه455‍ سلام آبجی خوبم روزت پر از نور خدا🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

@پسرفندوقیم‍ بهترین خواهر خوبم سلام و روزت ویژه و پر از اتفاقای خوب به درخواست خدا🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

@مهربانو_مرضیه‍  سلام بهار مهربون خدا روزت خاص و آروم پر از انرژی مثبت  خدا🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

@دختر_خاکستری سلام عزیز خاله روزت اروم و پر از خاطرات خوب و موندگار 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

@دختر_خوش_اقبال‍ سلام دختر عزیزم پر از نگاه خوب خدا بهت.... تندرست باشی عزیزم 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟� ...

سلام قشنگترینم صبح زیبای قشنگت بخیرو شادی گلم ❤️🫂❤️❤️❤️❤️❤️🫂❤️ هزارتا بووووووسسسس هزارتا بغل دوست دارم❣️❣️❣️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قشنگترینم صبح زیبای قشنگت بخیرو شادی گلم ❤️🫂❤️❤️❤️❤️❤️🫂❤️ هزارتا بووووووسسسس هزارتا بغل دوست ...

سلام به روی ماهت عزیزم... سپاسگزارم از حضور خوب و مثبتت عزیزترینم... فدات بشم خوش قلب آبجی... ده هزار تا بووووووســــــــــــــ... ده هزارتا بغل به خواهر گلم 🌟🌟🌟🌟🌟🌟💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

سلام مامان قشنگم بهار دلممم چقدر به این انرژی مثبت احتیاج داشتم دورت بگردممم روزت پر از نور خدا.. پر از اتفاقای قشنگ 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💙💙💙💙💙🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️

🌟🌟🌟  @برفیسابق‍  خواهر خوش قلب من سلام و. روزت بهترین روز خدا 💙💙💙💙💙💙💙💙

@7991‍ سلام دختر قوی خاله، نگاه ویژه خدا به قلب مهربونت 🌟🌟🌟💫💫🌟

@ونگوگ_2910‍   سلام دختر قشنگم الهی شکر که هستی 💫💫💫💙💙💙💙💙💙💙🌟🌟🌟🌟🌟🌟

سلام مامان قشنگم بهار دلممم چقدر به این انرژی مثبت احتیاج داشتم دورت بگردممم روزت پر از نور خدا.. پر ...

سلام نور چشمم.. فدات بشم بهترینم... قابلتو نداره عزیزم... ایشالا همیشه سلامت وشاد باشی عزیزم.. 💙💙💙💙

[QUOTE=392290487]@دختر_خوش_اقبال ‍ سلام دختر عزیزم پر از نگاه خوب خدا بهت.... تندرست باشی عزیزم 🌟� ...

سلام فرشته خودم...  فدای قلب قشنگت بشم عزیزم. قطعا قشنگترین قلب منی..عزیز دلمی.دورت بگردم عزیزترینم😍🌹🌹🌟🌟🌟🌟💙💙💙.. . 

🌟🌟🌟 @برفیسابق‍ خواهر خوش قلب من سلام و. روزت بهترین روز خدا 💙💙💙💙💙💙💙💙@7991‍ سلام دختر قو ...

سلام خاله جان خوب هستین صبحتون بخیر

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

سلام فداتشم خودت بهتری قشنگم..... انشااللّه که خوبر باشی عزیزم 💙💙💙💙

بله ممنون بهترم🥰💖خدانکنه

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸