78fatmagol مدیر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 عنوان کی بی داره | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست چرا بی دارید اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜 1404/05/28 | 05:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 3125 ولی من یک خوابیدمدوباره ۴ بیدارمثل روزایی که میرفتیم اردو صبح زود بیدار میشدیم از ۴ صبح بیدارمو روز ... یادش بخیر چقد ذوق داشتیم
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 شوشو بیدارم کرده برا نماز قبول باشهههسمت ما پر مسجدِ ماشاءالله همه هم باهم اذان پخش میکننآدم حس میکنه تو مکه از خواب بیدار شده😂🥲 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 3125 ولی من یک خوابیدمدوباره ۴ بیدارمثل روزایی که میرفتیم اردو صبح زود بیدار میشدیم از ۴ صبح بیدارمو روز ... چروزای بی غمی داشتیم
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 3125 قبول باشهههسمت ما پر مسجدِ ماشاءالله همه هم باهم اذان پخش میکننآدم حس میکنه تو مکه از خواب بیدار شده ... 🤣🤣🤣🤣
حنانه1359 عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 1244 قبول باشهههسمت ما پر مسجدِ ماشاءالله همه هم باهم اذان پخش میکننآدم حس میکنه تو مکه از خواب بیدار شده ... ممنوونم عزیزم، برا شما هم قبول باشه، خوش به سعادتتون
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 یادش بخیر چقد ذوق داشتیم خیلییییمن یه بارم این ذوقو وقتی داشتم که کراشم(هم دانشگاهیم)اومد دانشگاه...ولی بعدش فهمیدم علاقه ای ب من نداره خورد تو ذوقم☹️ اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 چروزای بی غمی داشتیم اررره..امیدوارم بازم پیش بیاد همون قدر دلمون ذوقی بشهچشامون برق بزنه😁😍😂 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 ممنوونم عزیزم، برا شما هم قبول باشه، خوش به سعادتتون ❤️❤️سلامت باشی عزیزم🥰 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 مجبورم بی داشته باشم چون اختلال خواب دارم ان شاءالله حل بشه به زودی اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 3125 اررره..امیدوارم بازم پیش بیاد همون قدر دلمون ذوقی بشهچشامون برق بزنه😁😍😂 انشالله ♥️😍
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 از عشق امیر حسین میخواستم بگم خدا عاشقارو بهم برسونهکه چشمم خورد به امضاتولم کن دختر اه😂😂😂😐😐😐 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 انشالله ♥️😍 🥰🥰😍😍 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
شیره_تریاککک عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 947 میخواستم بگم خدا عاشقارو بهم برسونهکه چشمم خورد به امضاتولم کن دختر اه😂😂😂😐😐😐 وا امیر حسین خار داره، خب بگو دیگه همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8203 وا امیر حسین خار داره، خب بگو دیگه 😂😂😂😐😐😐 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜