2777
2789
عنوان

کلاس فن بیان خوب سراغ دارید

99 بازدید | 10 پست

خیلییی نیاز دارم اگه بخوام توی جمع جرف بزنم ضربان قلبم میره بالا نفس کم میارم ، خوب حرف نمیزنم فعل و اینارو جابه جا میگم، مِن مِن میکنم و اینا 

هزینه اش خیلی زیاده؟ چجوریه؟ 

اگه کسی رفته ، خوب بوده؟ کمکتون کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌خواد پول مفت بدی به این کلاهبردارا

من خودم دنبال راه حلشم خیلی گشتم به این نتیجه رسیدم که کتابو باید بلند بلند بخونی و با حس‌ هر جمله رو چندین بار تکرار کن.

فیلم میبینی استوپ کن دیالوگ بازیگرا رو تکرار کن.

تو جمع هر وقت دیدی استرس میگیری بگو یک دو سه و همون لحظه حرفتو بزن زیاد فکر کنی به اینکه قراره حرف بزنی استرست بیشتر میشه 

نمی‌خواد پول مفت بدی به این کلاهبردارامن خودم دنبال راه حلشم خیلی گشتم به این نتیجه رسیدم که کتابو ب ...

ممنون بابت راهنمایی عزیزم🩵

ی مشکلمم اینه که مثلا ی نفر بهم بگه خلاصه ی این کتاب رو بگو من نمیتونم توی ذهنم دسته بندیش کنم خیلی بد میشه وسط حرف زدنمم که یهو چون نفس کشیدن برام سخت میشه وسط حرفم حرفم قطع میشه چون نفس ندارم 

ممنون بابت راهنمایی عزیزم🩵ی مشکلمم اینه که مثلا ی نفر بهم بگه خلاصه ی این کتاب رو بگو من نمیتونم تو ...

کاملا درکت میکنم عزیزم‌. منم همینطوریم. من حتی الانشم همینطورم و بهتر نشدم چون تمرین نکردم. ولی بنظرم همه چی به تمرین کردنه. اینایی که خوب حرف میزنن از شکم مادر زاده نشدن که خوب حرف بزنن. چون اصولا ادمایین که زیاد حرف میزنن تو جمع و پرحرفن یا تشویق شدن.

منم همینطورم نفس کم میارم ولی اگه قبلش مطمئن باشی به خودت و افکارت که مشکل اصلی همینجاست استرس نمی‌گیری. باید کنار تمرین فن بیان رو اعتماد به نفستم کار کنی.

چجوری باید ردی اعتماد به نفسم کار کنم عزیزم؟

عزیزدلم ما زنا کلا اعتماد به نفس کمتری داریم از مردا بخاطر تلقینایی که مردا کردن بهمون و ظلمی که انجام دادن باعث شدن خودمونو دوس نداشته باشیم.

یه کتابی هست اتفاقا خودم الان دارم میخونم اسمش رمز اعتماد به نفسه. برای زنا نوشته شده اگه دلت خواست بخونش خیلی بنظرم موثره . نسخه الکترونیک داره خیلی ارزونه خودم سی تومن خریدمش.

امیدوارم مشکلت حل بشه 🤍