2777
2789
عنوان

دلم میخواد فحش بدم

89 بازدید | 9 پست

نمی دونم چه بشعوری داری چوب میسوزنه این وقت ساعت 

( سابقه چوب سوزندن بوده ولی در طول روز )

و من ریه هام مشکل داره نمی تونم نفس بکشم . 

فردا ساعت ۸ بیرون کار دارم 

بینی ام کیپ شدهعه 

خب خبر مرگت روز میسوزندی . 

همینطور بو داره میاد . 

یعنی دلم میخواد برم چاقو بزنم بهششششششش

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
عاشق بوی چیزای سوخته ام

من بر عکس شما هستم ، اصلا خوشم نمیاد متاسفانه 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بر عکس شما هستم ، اصلا خوشم نمیاد متاسفانه

اگه میتونی بروحموم اینجوری راه تنفست بهترمیشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

درو پنجره رو ببند

پدر و برادرم گرمشون میشه گناه دارن 

فردا میرن سرکار . 

اگه میتونی بروحموم اینجوری راه تنفست بهترمیشه

ممنون ازتون ولی وقتی بینی ام کیپ میشه و حموم میرم چون باید با دهن نفس بکشم و زیر آبم ، حس غرق شدگی میکنم کاملا خفه میشم 

الهی چقد مهربونهآخه از این طرف هم نمیتونم بگم ماسک بزن بعد بخواب 😑

خیلی لطف دارید شما 🌸