2777
2789
عنوان

شوهرم منو کتک میزنه

237 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

متاسفانه من یه همسر با مشکل روانی حاد دارم که سر کوچکترین چیز به من حمله ور میشه من دو ماه میشه که بینیمو جراحی کردم امشب به سمتم حمله ور شد منم میترسم به بینیم یه  وقت خدای نکرده مشتی چیزی بزنه سری میرم یه گوشه وایمیستم  و پشتمون میکنم بهش که یه وقت به صورتم ضربه نزنه و اونم با مشت میکوبه به پشتم و گردنمون با دستش چنگ انداخت کند  زخمی کرد یه لحظه حس کردم دستش از پشت سر به بینیم خورد ولی  اونجوری شدید نبود که دردم  بیاد الان خیلی نگرانم بنظرتون چیکار کنم کبودی و ورمی حس نمیکنم توروخدا اگه میشه راهنماییم کنید بهم بگید من چیکار کنم تا الانشم شانس آوردم که به بینیم ضدبه مستقیم نخورده امشب خیلی ترسیدم خیلی پریشونم توروخدا یکی کمکم کنه😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها کمکی که میتونیم بکنیم یا زنگ بزن اورژانس اجتماعی یا به خانوادت بگو که جونت در خطر و یا ببرش روان پزشک بهش دارو بده تا بتونه خشمش رو کنترل کنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب ما چکاری ازمون برمیاد

نمیگم کاری برمیاد فقط حس اضطراب شدید گرفتم دلم میخواست با در میون گذاشتن با شما حس همدردی پیدا کنم😭

فقط میخواستم بدونم این ضربه که به بینیم خورد البته من دزدی حس نکردم فقط حس کردم دستش خورد به بینیم میتونه خطرناک باشه واسه بینیم؟

زنگ بزن خانوادت بیان نجاتت بدن از دست این آدم روانی واقعا نشستي با یه آدم روانی زندگی میکنی و کتک میخوری خدا نکرده یهو میزنه ناکارت میکنه 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
زنگ بزن خانوادت بیان نجاتت بدن از دست این آدم روانی واقعا نشستي با یه آدم روانی زندگی میکنی و کتک می ...

خانواده ام؟؟

اونا هیچ جوره حمایتم نمیکنن منم از سر مجبوری با این آقا زندگی میکنم چون هیچ پشت و پناهی ندارم  زندگی سالم دارم میکنم اگر مثل یه سری خانوما کارهای دیگه میکردم نیاز نبود باهاش بمونم از هیچ جا ساپورت نمیشم

خانواده ام؟؟اونا هیچ جوره حمایتم نمیکنن منم از سر مجبوری با این آقا زندگی میکنم چون هیچ پشت و پناهی ...

اخی عزیزم خوب کاری میکنی که سالم زندگی میکنی ولی اخه با این آدم خیلییی خطرناکه یهو هم یه بلایی سرت میاره حداقل جواباشو نده که بخاد بزنه هر چی گفت بگو تو درست میگی 

نه الان بینیت مشکل دار نمیشهولی چ تضمینی وجود داره بعدا نشه؟خب چرا حمله ور میشه؟

سر چیزهای بیخودی و کودکانه 

که بگم باورتون نمیشه خیلی پرخاشگره و بی احترامی شدید میکنه من خیلی مراعات میکنم تازه اینه وگرنه به قتل می رسیدم اگر باهاش یکی به دو میکردم  و مراعات نمیکردم

اخی عزیزم خوب کاری میکنی که سالم زندگی میکنی ولی اخه با این آدم خیلییی خطرناکه یهو هم یه بلایی سرت م ...

دقیقا من آدمی نبودم که جواب فحاشی یا بی احترامی کسیو ندم ولی جلوی این آدم واقعا ساکت میشم و دهنمو میبندم چوم میترسم کشته بشم تازه اینه شرایط وگرنه اگه بخوام جواب بدم که کشته میشم قطعا

دقیقا من آدمی نبودم که جواب فحاشی یا بی احترامی کسیو ندم ولی جلوی این آدم واقعا ساکت میشم و دهنمو می ...

وای خدا نکنه کاش میشد از شرش راحت بشی بری یه جا دیگه  آشنایی چیزی نداری بری پیشش؟