2777
2789
عنوان

امشب یه بچه پرورشگاهی دیدم

258 بازدید | 26 پست

امشب یه جایی بودم و با یه خانم 50 ساله هم صحبت شدم گفتم نمیاد بچه خودتون باشه گفت نومه 

پدرمادرش اعتیاد داشتن و به علتی زندانم 

از هم جدا شدن

این بچه دو سال بهزیستی بود رفتم آوردمش کمرش از شدت چرک مثه سنگ شده بود(گفته ی خودش) دیگه دلم نیومد برگردونم پرورشگاه پیش خودمه

خودشم مکان برا زندگی نداشت چون جدا شده بود و تو کوچه خیابون با همین بچه سر می‌کرد 

واقعا عجب صبری خدا داره

بعدم یه پسره میخاست رو دختر بچه حرکت بزنه انقد این دختر 6 ساله رو زد این پیرزن که داشت از شدت گریه میلرزید 

وصل به یه مو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بیخود کرده بچه رو از بهزیستی در آورده حتما با خودش میبرده گدایی 

من با بچه های بهزیستی زیاد سروکار دارم بهترین زندگی و خورد و خوراک رو بهشون میدن ولی قانونشون این که اگر یکی از نزدیکان بیاد اصرار کنه بگه بچه رو بدید من میتونم راه ببرم قانونا باید بهش بدن این خانم هم با کلک رفته گرفته 

اگر بهش دسترسی دارید زنگ بزنید دوباره ببرن بهزیستی هنوز بچه تو کوچه و خیابون به فنا نرفته

خیلی بیخود کرده بچه رو از بهزیستی در آورده حتما با خودش میبرده گدایی من با بچه های بهزیستی زیاد سروک ...

چی بگم والا منم خیلی بهش گفتم پس بده بهزیستی میگفت اذیتش میکردن 

وصل به یه مو
چی بگم والا منم خیلی بهش گفتم پس بده بهزیستی میگفت اذیتش میکردن

غلط کرده بهشون بهترین غذا و اینا می دن واینکه هر ماه میبرن اردو و تفریح و مسجد و اینا

ببین حتی تو تغذیه مدرسه شون پسته و بادام میزاشتن هرروز صبحانه کامل می خوردن نهار و شام تکمیل حمام هم مرتب می برن

محیطش کاملا تمیز و اغلب خونه هایی که می گیرن حیاط بزرگ برای بازی بچه ها داره و اغلب این خونه ها در محله های بالا شهر هستن