2777
2789
عنوان

امشب یه بچه پرورشگاهی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست
غلط کرده بهشون بهترین غذا و اینا می دن واینکه هر ماه میبرن اردو و تفریح و مسجد و ایناببین حتی تو تغذ ...

ببین بچه اصلا تعادل روانی نداشت انقد ازین پیرزن می‌ترسید که نگو پشت من قایم شد که نزدش

وصل به یه مو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره متاسفانه بعد هم وادار به کارهای دیگه می کنه

من دسترسی بهش ندارم فقط میدونم اسم بچه چی بود

شما اگر تو بهزیستی کار می‌کنید شابد بتونید مشخصات و حدود سنش رو بهتون بگم و انتقال بدید به بهزیستی شهر ما تا از مادر بزرگش بگیرنش 

وصل به یه مو
اینجا تو تایپیک خودم نمیگم درخاستمو قبول کن

فکر کنم استان قم باشید اونجا اصلا دسترسی به کسی ندارم ولی فقط مشخصات خودش با مادربزرگش و همون پارکی که پرسه میزنن زنگ بزن هم ۱۱۰ اطلاع بده هم بهزیستی بگو خیلی بچه رو زده بود آسیب دیده بود به کودک آزاری حساس هستن همین کارها رو بکن کافیه خدا بزرگه 

سلام عزیزمببخشید یه سوال داشتمعمل فیستول و شقاقتون به کجا رسید؟ خوب شدین؟ الان بهترین؟میشه راهنمایی ...

سلام برید پیش دکتر اسحاق حسینی متخصص کلورکتال 

به حرفش گوش بده کارش خوبه 

به هیچ وجه پیش سیستانی نری تخصص نداره

اگر هزینت کمه و نمیتونی بری بیمارستان خصوصی اسحاق حسینی بیمارستان ولیعصر میره اونجا برو ولی بهش اعتماد کن 

وصل به یه مو
سلام برید پیش دکتر اسحاق حسینی متخصص کلورکتال به حرفش گوش بده کارش خوبه به هیچ وجه پیش سیستانی نری ت ...

ممنون که جواب دادین گلم

آخه آقا هستن سخته برام معاینه و اینا

دکتر خانم نمیشناسید؟

ممنون که جواب دادین گلمآخه آقا هستن سخته برام معاینه و اینادکتر خانم نمیشناسید؟

منم سختم بود ببینید من تهران رفتم واقعا هزینه هاشون بالاس و تجربه هاشون ناکافی (خانما) 

میدونم سخته ولی ناچاری 

وصل به یه مو