2777
2789
عنوان

خاطرات دوران نامزدی و عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 56 پست

دوران عقدیم خاطره ای نداریم لحظه شماری میکنم تا عروسی کنیم البته اگ باردار نباشم مجبور شیم با یه سفر جمعش کنیم😂

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

ذوقیدم با خاطراتتتت🥲🥲🥲🥲🥲انقدر خوشم میاد یکی اینجور خاطره با آب و تاب میگههههه بخصوص وقتی میفهمم ...

قربون ذوقت عزیزم❤😍

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییییی چه باحال😂والا من مجردم اومدم خاطرات شمارو بخونم

نوش جونت 

قسمت شما بهترینش ان شاءالله 👏🏻

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
وای دختر من مجردم

بهترینش قسمت مجردای این تاپیک

خدایا همین الان سوا کن براشووون

بگو آمییین

ما دوران عقد نداشتیم ولی دوستی ۵ سال داشتیم، راهمون دور بود، بعد که عروسی کردیم بابام و مامانم مثلا میخواستن همه جای شهرو ببرن به شوهرم نشون بدن شوهرم میگفت آره قبلا اینجا اومدیم، منم هی یواشکی میزدمش که لو نده بابا خجالت میکشم

بهترینش قسمت مجردای این تاپیکخدایا همین الان سوا کن براشووونبگو آمییین

امییییننن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ما باهم دوست بودیم اماتودوستی جزبوس هیچ نداشتیم بعدرامون دوربود اول باربعدعقد ک اومدخونمون اخرشبش رف ...

واای😂😂😂😂😂👏🏻👏🏻

عقد بودیم همسرم اومد سراغم که شام بریم خونشون.از ذوقش یه خیابونو یه طرفه رفت.بعدش پلیس گرفتش.گفت تاز ...

ای جااانم

خوشبخت باشین😂😂👏🏻