2777
2789
عنوان

دلم خیلی بد گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
خدا رحمتشون کنه عزیزم 💔من خیلی وقتا با نوشتن آروم میشم نمیتونین براش نامه بنویسین؟ گاهی وقتا حرفایی ...

ممنونم😔

بعضی وقتا مینویسم ولی خیلی وقتاهم حتی حال نوشتنو ندارم

ممنونم چشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم😔بعضی وقتا مینویسم ولی خیلی وقتاهم حتی حال نوشتنو ندارمممنونم چشم

عزیز دلم خدا رحمتشون کنه 💔

اگه این سوگ خیلی همراهت هست حتما با مشاور در ارتباط باش .منم میفهمم واقعا سخته 

اما بدون ک مادرت داره نگاهت میکنه ❤️پس سعی کن حالتو بهتر کنی عزیز دل 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
عزیز دلم خدا رحمتشون کنه 💔اگه این سوگ خیلی همراهت هست حتما با مشاور در ارتباط باش .منم میفهمم واقعا ...

ممنونم گلم😔

تموم این مدت روانپزشک مشاور همه رو رفتم فقط بهم قرصایی رو دادن که بدتر شدم و همه رو انداختم دور

ممنونم گلم😔تموم این مدت روانپزشک مشاور همه رو رفتم فقط بهم قرصایی رو دادن که بدتر شدم و همه رو اندا ...

ن ن روانپزشک قرص میده 

اما مشاور قرص نمیده 

مشاوران خوب حتی آنلاین هم هستن 

سمانه ۱۴۸۰ هم مشاوره رایگان داره 

و از خدای بزرگ میخوام به دلت صبر بده عزیز دلم 

امیدوارم خدا دلتو غرق در آرامش کنه ❤️

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
ن ن روانپزشک قرص میده اما مشاور قرص نمیده مشاوران خوب حتی آنلاین هم هستن سمانه ۱۴۸۰ هم مشاوره رایگان ...

همون روانپزشک قرص داد که بدترم شدم

با هیچ مشاور و حرفی که مامان من دیگه برنمیگرده😔💔

کاش میشد یه بار دیگه فقط بغلش کنم به خدا خوب میشدم💔