2777
2789
عنوان

بومیدی

745 بازدید | 49 پست

تازه پیش شوهرم نشستم بااینکه حموم کرده بودم وخودش میدونه شدیدا به نظافت اهمیت میدم ...یدفعه دیدم داره بومیکشه اطرافمو و بازومو بعد دید ناراحت شدم گفتم داری چیکار میکنی گفت هیچی بو میاد بعد الکی گفت نه بوی دستمه شامپویی بوده .ولی الکی گفت من ناراحت نشم بعد من ناراحت شدم گفتم چرا اینطوری هستی تو خجالت بکش عصبانی شد گفت اره بومیدی...ولی باورکنین ازمن نبوده ار خودم مطمئنم..خودش چه بره حموم چه نره همیشه بوی زیر بغلش میاد

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

:))))))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا که پاکه چه منتش به خاکه

مهم اینه خودت و کسایی که شناخت عمیق ازت دارن میدونن چقدر تمیزی

آدمای نفهم و بیخیال که عمرت هدر میره سر فهموندن موضوعات کوچیک بهشون

اندیشه ات هرجا رَود وآنگه تورا آنجا کِشد..♡

بگومرتیکه دست پیشوگرفتی پس نیفتی

هروقت نیای خونه بوی گندت خونه روپرمیکنه.لباساتومیشورم بازبوی گندازماشین لباسشویی هم میاد و....

حالا تو انقدربوی خودت تودماغت پرشده چجوری بوی منوحس کردی

بگو بو از خودته شک داری هم من هم خودتو بو کن

بهش گفتم

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

من جات بودم یه چک میزدم تو گوشش یه تفم مینداختم تو صورتش با یه لگد محکم تا آدم بشه

خیلی ناراحت شدم بهش گفتم خجالت بکش..تو همیشه همینطوری هستی من به روت نمیارم...درصورتی که من زیر بغلمو اگه هرچه هم بوکنی یذره حس نمیکنی چون شدیدا حسایم خودم...

بگومرتیکه دست پیشوگرفتی پس نیفتیهروقت نیای خونه بوی گندت خونه روپرمیکنه.لباساتومیشورم بازبوی گندازما ...

بخدا که بوی بدن خودش بود