2777
2789
عنوان

طلا خریدم بیاین

180 بازدید | 7 پست

بچه ها منو مامانم هردو رفتیم طلافروشی و از یک مغازه دوتا طلاهرکدوم خریدیم هردومون طلای بدون اجرت با سود ۷درصد انتخاب کردیم طلافروش هم آدم آشنا و محترمی هست حالا خونه که اومدم میبینم قیمت. طلای خام رو تو فاکتور مامانم زده ۷۴۴۰۰۰۰ ولی تو فاکتور من زده ۷۴۷۵۰۰۰ یعنی برای منو گرمی ۳۵ هزار تومن بیشتر زده و چون من وزن طلام ۲۲ گرم بود حدودا ۸۰۰ هزار تومن اختلاف میشه بنظرتون اشتباه کرده یا دلیل دیگه ای ممکنه داشته باشه؟ میخواستم زنگ بزنم بهشون بگم روم نمیشه چون آشنا هستن 

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

با توجه ب مدل و برند طلا متفاوت میزنن اکثرا 

مثلا ورساچه ۲۰درصد اجرتش

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه ب مدل و برند طلا متفاوت میزنن اکثرا مثلا ورساچه ۲۰درصد اجرتش

اینا بدون اجرت بودن دست دوم هستن. من قیمت طلای خام رو میگم که بالای فاکتور میزنن

اینا بدون اجرت بودن دست دوم هستن. من قیمت طلای خام رو میگم که بالای فاکتور میزنن

میدونن شمامقایسه میکنید

حتما دلیل موجه داشته کارشون که ما وارد نیستیم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خب بگین حتما بهشون راستش منم چند روزپیش رفتم بخرم هر مغازه ی قیمت میداد بعد می‌گفتیم داری اشتباه میگی رو تابلو فلانه میگفتن وای ارررره اشتباه شده اومده پایین مثل اینکه!!!! یعنی تو روز روشن داشتن کلاه میزاشتن سرمون .بااین حال بازم من هیچوقت ب حساب کتاب طلافروشان اعتماد نداشتم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

خب بگین حتما بهشون راستش منم چند روزپیش رفتم بخرم هر مغازه ی قیمت میداد بعد می‌گفتیم داری اشتباه میگ ...

اره تماس میگیرم

خیلی زرنگن منم همیشه حساب میکنم