2777
2789

خداروشکر وضع مالیمون نسبت به اطرافیان خیلی بهتره بعد من تاجاییکه بتونم دستشونو میگیرم ولی کلا یچیزی میخرم میگن نشونمون بده نشونشون که میدم عذاب وجدان میگیرمکه شاید خوششون بیاد نتونن بخرن تاجاییکه میتونم نمیگم که داریم میگم قسط داریم وام داریم که فکر نکنن مامثل اونا سختی نمیکشیم مثلا گاهی به یه بهونه ای پولی میزنم برای خواهرم یا چیزی میگیرم بعدش میگم نکنه فکر کنه فخر فروشی میکنم یابهش بربخوره یعنی یه جنگ روانیه درست شده تو ذهنم که حد نداره ولی میدونین منو شوهرم سالها نداری کشیدیم اوایل عروسیمون تا ۳سال یخچال من جز اب توش چیزی نبود درس میخوندیم الکی به این وضعیت نرسیدیم اما باز حس عذاب دارم میگم کاش دورواطرافیان انقدر داشته باشن که من خیالم راحت باشه خواهرم امروز میگه هرچی پول زدیو برمیگردونم اخه برای چی میزنی منکه نیاز ندارم خودم دارم گفتگ واس دلخوشیه خودم زدم نوش جونت خودم دلم خواست میگم نکنه فکر کنه فخر فروشی کردم دلش بگیره🫤🫤🫤بخدا خوشم میاد ازاینکه هوای بقیرو داشته باشم شما نظرتون چیه کارم اشتباهه فکرم اشتباهه؟بخدا دیوووونه شدم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نظر منو بخوای محتاج نیستن که پول بزنی براشون یهو

کادو در حد لازم بده

پولاتپ برای بچت سرمایه گذاری کن

کار خیر دوست داری ی کار راه بنداز نون بخورن چند نفر

ی عالم خیریه هست

نظر منها

مامان دوتا گل پسر

کارت خیلی اشتباهه. غرور دیگران رو له مبکتی با این کاردیگه نزن.اگر خواستن فورا بده ولی الکی پول زدن خ ...

خب برای خواهر کوچیکم تیشرت گرفتم برای اونم زدم هر مدلی خواست بگیره قصدم ازبالا به پایین نگاه کردن نیست پس چطوری هواشو داشته باشم من دلم شاده بااینکار اخه

عزیزم من خودم یه خواهر میلیاردر دارم 

خودمم در حدی هستم خداروشکر دستم به دهنم میرسه 

تاحالا هیچ وقت دوست نداشتم بهم پول بزنه 

اما بعضی وقتا دلم میخواد مثلا کرایه ماشین و کرایه اسنپ و دنگش رو ازم نگیره 

یا بعضی وقتا بر دخترم یه لباسی کفشی مداد رنگی چیزی بخره 

خواهرم خیلی خوش قلب و مهربونه 

اما خسیسه مدام درحال دوتا دوتا چهارتاکردنه

والا نظر منو بخوای محتاج نیستن که پول بزنی براشون یهوکادو در حد لازم بدهپولاتپ برای بچت سرمایه گذاری ...

نه خداروشکر محتاج نیستن ولی من لذت میبرم ازاینکار .خواهرم مثل بچه خود ادم زندگیمن بخدا 

عزیزم من خودم یه خواهر میلیاردر دارم خودمم در حدی هستم خداروشکر دستم به دهنم میرسه تاحالا هیچ وقت دو ...

منم دقیقا توهمین فکرم .برای خواهرکوچیکم تیشرت گرفتم برای این پولشو زدم که دلم خواست خودت بری بخری هرمدلی دوستداری .باور کن من هفته ای دوبار خونشونم خیلی خونگرمو مهربونن دست خالی اصلا نمیرم 

خب برای خواهر کوچیکم تیشرت گرفتم برای اونم زدم هر مدلی خواست بگیره قصدم ازبالا به پایین نگاه کردن نی ...

اینکه شرایط ات ایده آل هست بابت زحمت خودت هست و مدیون کسی نیستی ک عذاب وجدان داری

هر کدومشون زحمتی ک شما کشیدی رو بکشن حتما ب جایگاه شما میرسن. 

بی دلیل و زود زود کادو خریدن حس خوبی ب ادم نمیده.بخصوص اگر نتونن جبران کنند خیلی حس بدی هست. الانم ک گفته برمیگردونم مشخصه قلبا خوشحال نشده

شما میخوای کمک ب کسی کنی اونقددد بچه ی محروم و بی بضاعت هست.بزن سایت اکرام ایتام ببین چقدررر بچه هست ک نیاز واقعی دارند

خانواده ات ولی، اگر زندگی نرمال دارند و نیازی ب کمک ندارند کمک بیش از حد ات واقعا ناراحت شون می کنه. جای دیگه دنبال شادی بگرد

نه خداروشکر محتاج نیستن ولی من لذت میبرم ازاینکار .خواهرم مثل بچه خود ادم زندگیمن بخدا

چه جالب 

من ی برادر دارم عشقمه

ولی اصلا اصلا اصلا قابل قیاس نیست برام با همسر و بچهام

اصلا مول بچها یا همسرم نیست برام😅😅

حتی پدر مادرمم ارجح تر نیستن برام نسبت به پسرا و همسرم

خیلی دوسشون دارما خیلیم خوب و عالین 😅😅😅

مامان دوتا گل پسر

منم دقیقا توهمین فکرم .برای خواهرکوچیکم تیشرت گرفتم برای این پولشو زدم که دلم خواست خودت بری بخری هر ...

خدا حفظت کنه براشون بنظرم همون کادو وار باشع بهتره 

مثلا چیزایی که میدونی نیاز دارن یا دوست دارن 

یا مثلا پول کاشت ناخن یا مژه یا اصلاح ابرو یا کرایه ماشینشون رو حساب کن 

شاید پول بی بهونه حس خوبی نده بهشون