2777
2789
عنوان

من با اين مرد چه كنم؟؟؟؟؟

707 بازدید | 78 پست

دوستاي مجازي من ميشه كمكم كنيد؟

من وقتي از دست خواهراي همسرم ناراحت ميشم(بخدا همش تيكه ميندازن يا كم محلي ميكنن ب ادم) ميام بهش ميگم من متهم ميشم

يا ميشنوم كه به من چه و دوس داشتن بگن و اينا

ولي چطور اونا حرف ميزنن بهشون از اين حرفا نميزنه

6ماهه ازدواج كزدم ولي بخداااااا هرروز دعوا داريم 

از تس ابرو هم طلاق نمييگيرم وگرنه مردي ك خواهراشو ب زنش ترجيح بده ميخوام چيكار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مرد نبايد هيچكسو به زنش ترجيح بده حتي بچش

هرکس جای خودش داره بچه خواهر همسر ایشونم بهتر ببخشن یا همون لحظه تودشون جوابشون بدن نیان چوقولی کنن

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

تحت هیچ شرایط شکایت خانواده همسر رو پیش همسرتون نبرید به هیچ عنوان

اینو یه مشاور و روانشناس توی یه سمینار خیلی بزرگ واسه ازدواج میگفت میگفت هیچوقت اینکارو نکنید 

در عوض

همون لحظه که متلک میخورین محترمانه جوابگو باشین و تمومش کنین و شکایتو پیش همسر نبرید

هنوز اول راهیی اوهههههه انقدر باید بجنگی و زرنگ باشی تا با سیاست جایگاه خودتو توی دل شوهرت باز کنی پس عجله نکن و راحت هم اسم طلاق رو نیار بخاطر چهار تا کار خاله زنکی تازه عروس میگه طلاق؟؟!

من همیشه گفتم پدر و مادر حق دارن گردن شوهرم و مدارا میکنم باهاشون اما خواهر یا برادرش چه حقی دارن گردن همسرم؟؟؟خیلی راحت جوابشونو بده 

سکوت کنی اول اونا فکر میکنن دور از جون متوجه نمیشی

بعدم اینکه میری به همسرت میگی  ناراحتی برات درست میشه عزیزم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
هرکس جای خودش داره بچه خواهر همسر ایشونم بهتر ببخشن یا همون لحظه تودشون جوابشون بدن نیان چوقولی کنن

اخه دوست من چرا نيام بگم؟ من ميخوام بشناستشون 

اخه بالاي منبر ك ميرن قشنگ حرف ميزنن ولي ب عمل ك ميرسه راحت دعوا ميندازن دل ميشكونن بخدا