2777
2789
عنوان

دوستان راهی دارین واسه قد بلند شدن

129 بازدید | 31 پست

من ۱۵ سالگی پر شدم و الان تازه ۱۸ سالم‌شده و قدم ۱۶۶ هست دلم‌میخاد بیشتر باشه حس میکنم بلند نیست قدم خواهرم که ازم بزرگتره ۱۶۸ هست چیکار کنم قدم‌بلند شده حداقل ۲ سانت

میگم طناب بزنم شاید بلند شدم ولی حس میکنم جواب نده الکی تلاش کنم راهی دارین آیا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برو دکتر غدد ببین صفحه رشدت بازه یانه 

کمکت میکنه خودش

بعدم قدت خوبه.ایران مردا قد بلند نیستن اصولا

قد شما رو خانم ها خوبه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگه صفحه رشد بسته شده راهی نداره

خب نمیدونم بسته‌شده یا نه نمیشه هم برم ازمایش بدم کلاس یازدهم ۱۶۴ بودم تا دوازدهم‌شدم ۱۶۶ الان همش میگم‌کاش حداقل اندازه خواهرم بشم فقط دوسانت میخام😭

چرا پس با این وزن و قد بلندی دیگ خوبی

اره از همه همکلاسیاهمم بلند تر بودم ولی‌نمیدونم چرا من‌دوسانت کمتر از خواهرمم حتی دنبال یه راهی ام گردنمو دراز کنم که قدم‌بلند شه😂😂😭