2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری تجربی راسته ک میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 20 پست

در مورد تعهدی نشنیدم

ولی میدونستم افزایش ظرفیت رشته های تاپ تا امسال بود و از سال بعد ب روال سابق بر میگرده

ایشالا هرچی خیره پیش بیاد واست از الان غصه چیو میخوری

خب کلی وقت داری واسش تلاش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد تعهدی نشنیدمولی میدونستم افزایش ظرفیت رشته های تاپ تا امسال بود و از سال بعد ب روال سابق بر ...

اره افزایش ظرفیت تا امسال بود فقط 

ولی قرار نشد بعدش کمش کنن گفتن بعدش ثابت میمونه 

حالا شما مگه امید تعهدی میخونی که نگرانی؟الکی دنبال بهونه اید حالا شما بشین بخون برای رتبه زیر ۷۰۰۰

من میخام بخونم چون چاره ای ندارم

دنبال بهونه نیستم

ولی اگر ظرفت اینقدر کم بشه میدونی چقدر سخت میشه قبول شدن؟؟ واقعا خیلی خیلی مشکل تر از الان میشه 

من واقعا حالم بده بخدا دست خودم نیست کارم یسر شده گریه

من میخام بخونم چون چاره ای ندارمدنبال بهونه نیستمولی اگر ظرفت اینقدر کم بشه میدونی چقدر سخت میشه قبو ...

ول کن بابا

شما از الان که یک سال وقت داری

هدفتو بذار برای زیر ۱۰۰۰،که اگر خدایی نکرده زیر ۱۰۰۰ نشدی،دیگه ۲۰۰۰_۳۰۰۰ رو بشی و اگه کنکورو گند بزنی بشی ۵۰۰۰

به همین راحتی

من عاااشق زمستونم❤️
من میخام بخونم چون چاره ای ندارمدنبال بهونه نیستمولی اگر ظرفت اینقدر کم بشه میدونی چقدر سخت میشه قبو ...

میدونم چی میگی

ولی استرس و گریه الانت منطقی نیست

یه سال وقت داری،از الانم که اعلام کردن

شما از الان بشین روزی ۱۰_۱۲ بخون،تستم زیاد بزن،آزمونم بده

۱۰۰٪ قبولی

من عاااشق زمستونم❤️