2777
2789
عنوان

دوباره با چت جی پی تی دعوام شد🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 41772 بازدید | 828 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکت باشهمن فیلر زیر چشم زدم آلرژی داد باد کردممن کل صورتم باد کرد

مرسی

منم کل صورتم ورم کرده دکتر گفت طبیعیه دیگه مخصوصا زیر چشم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

مرسیمنم کل صورتم ورم کرده دکتر گفت طبیعیه دیگه مخصوصا زیر چشم

آمپول دگزا یا هیدرو کورتیرون باید زد

من ده روز طول کشید خوب بشم

من کلا آلرژی و حساسیت دارم 

به انواع غذاها و میوه و گل ها و هوا های خاص

آمپول دگزا یا هیدرو کورتیرون باید زدمن ده روز طول کشید خوب بشممن کلا آلرژی و حساسیت دارم به انواع غذ ...

وای وای منم همینم معمولا آمپول میزنم ولی به خاطر تزریق کربن اینجوری ورم کرد دست میزنم زیرش آبه گفت فشار نده تا جذب بشه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

وای وای منم همینم معمولا آمپول میزنم ولی به خاطر تزریق کربن اینجوری ورم کرد دست میزنم زیرش آبه گفت ف ...

خب بدنمون قبول نمیکنه جسم خارجی

راستش من از رو نمیرم 

بازم لازم بشه بازم میزنم😂

خب بدنمون قبول نمیکنه جسم خارجیراستش من از رو نمیرم بازم لازم بشه بازم میزنم😂

آخییی خاله ی قرتی😍😍😍

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

وای بچه ها کمک کمک کمکککک

چی شدههه

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چی شدههه

یه پسره همسن شما ۱۵ ۱۶ ساله رو قرار شد باهاش یکم درس کار کنم و مشاوره اینا

منم جدی به چشم برادری و مادرانه نگاهش میکردم واقعا😭😂 بخاطر همین راحت بودم و شوخی مبکردم و اینا

الان یارو اصلا قاطی کردهههه جدی گرفته نمیدونم عاشق شده میگه دلم تنگه نمیدونم وای کمک😭😭😭✊️🖐✊️🖐✊️🖐

پسر مردمو از راه بدر کردم زیر ۱۸ سالللل

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

یه پسره همسن شما ۱۵ ۱۶ ساله رو قرار شد باهاش یکم درس کار کنم و مشاوره اینامنم جدی به چشم برادری و ما ...

وای خندم گرفت🤣🤣🤣🤣با پسر مردم چه کردیییی

آخه چهرتم کراشه دیگه بدتر🤣

وای خندم گرفت🤣🤣🤣🤣با پسر مردم چه کردییییآخه چهرتم کراشه دیگه بدتر🤣

بابااا وای بدبخت شدم نمیدونم چیکار باید بکنم😭😭😂 جدی عصبیممم خیلی داره عاطفی و عجیب رفتار میکنه میترسمم به روحیه‌ش لطمه بزنم شما هیچ ایده ای ندارید گفتم تو رده سنی شماست شاید بتونید کمک کنید😭😭😂 بابا آشنای ژنداییم بود تقصیر منه میخوام کار نیک بکنم

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

یه پسره همسن شما ۱۵ ۱۶ ساله رو قرار شد باهاش یکم درس کار کنم و مشاوره اینامنم جدی به چشم برادری و ما ...

بهش بگو جدی نگیر پسر😂😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بابااا وای بدبخت شدم نمیدونم چیکار باید بکنم😭😭😂 جدی عصبیممم خیلی داره عاطفی و عجیب رفتار میکنه می ...

واییییی🤣🤣🤣🤣دیگه زیاد باهاش شوخی نکن

خودش میفهمه