2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی(پرایمر،کانسیلرو...)

823 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها قرار بود به چندتا سوالتون جواب بدم منتها اون تاپیک رو گم کردم گفتم خودم تاپیک بزنم

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

کرم استیلادر خوب بود و پوشانندگی بالایی داشت ولی چندتا از خانمهای سایت پرسیده بودن که با توجه به پوششی که داره واسه استفاده روزانه مناسب نیس پس چی بزنیم؟

من پرسیدم و جوابی که دادن کرم پودر دبورا (چون پوستم چربه دبورا مات)رو پیشنهاد کردن برای استفاده روزانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مداد داخل چشممممم ک سرب نداشته باشه میخواممممممممم

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

برای پرایمر پرایمرهای رنگی و مک و نیکس رو معرفی کردن که خب قیمت بالایی داشت ولی من چون برای ایام عید میخواستم و قیمت مناسب لورال رو معرفی کردن دیروز ازش استفاده کردم خوب بود ارایشمم از صبح ساعت ۹که آرایش کردم تا شب ساعت ۱۰رو صورتم کامل مونده بود به همون تمیزی ....البته صورت من زیاد منافذ باز ندارن رو پوست پرتقال تستش کردم نتیجه خوبی داشت تقریبا با توجه به قیمتش

عزیزم پنکک یا کرم پودر کدوم برای مصرف روزانه بهتره؟

دبورا رو بهم معرفی کردن که هم سبک باشه هم قیمت مناسب

برای پرایمر پرایمرهای رنگی و مک و نیکس رو معرفی کردن که خب قیمت بالایی داشت ولی من چون برای ایام عید ...

مداد داخل چشم apexدارم استفاده میکنممم عالیهههههه هم مداد چشم هم مداد ابروش...من ابروهای پری دارم تاجش یکم قرینه نیست هر مدادی میزدم اصلا انگار رنگ نمی‌داد ولی اپکس عالی بود

كرم  يا ماسك لايه بردار و روشن كننده چي معرفي ميكنيد؟

اگه ماسک خونگی میخوای من یه مدت صدر و ماست میزدم پوستم خیلی خوب میشد ولی لایه بردار رو بزار بپرسم بهت میگم البته لوازم آرایشی صورت رو که توضیح بدم بعد یکم راجب محصولات پوستی هم میگم که چیا استفاده کنیم تا پوستمون خوب بمونه

خب سوال بعدی برای کانسیلر بود

کانسیلر میبلین خیلییی خوبه بعد اون کانسیلر دبورا که من ازش استفاده میکنم الان 

قبلاً هم یه کانسیلر از این دوطرفه ها گرفتم که کانسیلر و کانتور بود کیس بیوتی از کانسیلرش راضی نبودم کیفیت اون دوتا بالایی رو نداشت البته خب قیمتشم خیلی ارزون بود

من مداد داخل چشممممم ک سرب نداشته باشه میخواممممممممم

عزیزززممم مداد چشم اپکس نبود سافون بود

من سرمه هم استفاده میکنم شما که میخوای سرب نداشته باشه سرمه بزن

عزیزززممم مداد چشم اپکس نبود سافون بود من سرمه هم استفاده میکنم شما که میخوای سرب نداشته باشه سرمه ...

ممنون عزیزممممم

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

دبورااا اصلا نخریناااا 

مزخرف ترین کرمه هم خودش هم پرایمرش یعنی ۶۸دادم کرمش ۴۲پرایمرش هر موقع استفاده کردم جوش زدم حیف پولممممم 

خواهرمم نوع پوستش فرق میکرد اونم جوش زد دم عیدی پوستمون داغون شد

برای پرایمر پرایمرهای رنگی و مک و نیکس رو معرفی کردن که خب قیمت بالایی داشت ولی من چون برای ایام عید ...

لورآل کرمشم خوبه سنگینم نیست پوششم خوبه میشه روزانه استفاده کرد.

پرایمرش حتما خوبه منم بخرم ؟