2777
2789

ینی سرکارخانم از زیر بوته ب عمل اومدین؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بود ماهم می‌دیدیمشاید هم فقط برای بعضیا خدایی میکنه وگرنه ما که ندیدیم

شاید مشکل از تو باشه 

دیدگاهت رو عوض کن

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

عزیزم خدا حتما هست فقط روزی پنج دقیقه با هر فرصت خالی که داشتی شروع کن زیر لب با خدا و امام زمان صحبت کردن اونوقت حضورشون رو خیلی هم قشنگ احساس می‌کنی تا جایی که خیلی از اشتباهات رو چون درک می‌کنی که در محضر خدا و امام زمان هستی اصلا نمیتونی انجام بدی

میدونی چیه

داداشم شب کفرکرد گفت خدا وجود نداره(استغفرالله) اگ وجود داره منوبکشه

من فکرکنم بدجوری ترسیدم نیت صدقه گرفتمو دعاکردم داداشم چیزیش نشه فرداش مرغ عشقم مرد

فکرکنم امام صادق گفته بود اگ یکی از افراذ خانواده بخواد بمیره بجاش پرنذش میمیره

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S