2777
2789

شوهرم خیلی تنبله خیلی ، الان چند وقته میگم مبل هارو سمساری بیار رد کن بره ، مبل هامون خیلی قدیمی تمامش پاره شده پایه هاش شکسته ، دخترمم یک سالشه همش می‌ره روش باید مدام برم مواظبش باشم ، فرشامون به شدت کثیفه ، هرکی میاد خونمون میگه فرش هاتون رو بشورید ، بچه ها دیگه بریدم به هر زبونی بگید گفتم با مهربونی ، با قهر ، با داد، مامانم میگه اینطوری فایده نداره بیا بمون تکلیفت مشخص بشه ، بچه اصلا خیلی بی مسئولیته فقط میگه حرف نزن خسته ام ، میگم بریم واسه بچمون بیمه بریزیم نمیاد ، من یک ساله شناسنامم تو ثبت احواله نمیره بگیره ، بچه ها بگید چکار کنم برم خونه مامانم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت اجازه نمیده کار هارو پیش ببری .مثلا زنگ بزنی قالیشویی دعوا میکنه

من اینجا غریبم هیچ جایی رو بلد نیستم که مثلا خودم برم بیرونو اینا ، آره خودش باید باشه ، رو فرش ها کلی وسیله هست باید باهم جمع کنیم ، با یه بچه کوچیک گیرافتادم

عزیزم ایشون شخصیتش شکل گرفته اگه بری فقط مساله رو پاک کردی باید ریشه یابی کنی چون بری شاید چند وقت خ ...

من الان حالم بد میشه رو فرشا پا میزارم ، فقط باید فرشا شسته بشه ، امشب التماسش کردم خندید گفت پس فردا ، پس فردا ام مطمئنم یه بهونه دیگه میاره

من الان حالم بد میشه رو فرشا پا میزارم ، فقط باید فرشا شسته بشه ، امشب التماسش کردم خندید گفت پس فرد ...

بهتره تو عمل انجام شده بذاری مثلا خودت تماس بگیر بیان ببرن ببخشید ک اینو میگم اگه شوهرت بی عرضست خودت عرضه نشون بده 

من اینجا غریبم هیچ جایی رو بلد نیستم که مثلا خودم برم بیرونو اینا ، آره خودش باید باشه ، رو فرش ها ک ...

ببین مثلا فردا وقتی اومد شروع کن ب جمع کردن وسایل از رو فرش غر نزن ک دعواتون بشه فرشا رو لول کن مجبور میشه بده قالی شویی

دقیقا شوهر منه.تنبل مثل این تو عمرم ندیدم.حتی عرضه فکر کردن و تصمیم گیری هم نداره.چه برسه به کار کردن.فقط میره سرکار و برمیگرده.همین که میره سرکار براش کافیه.هیچ توقع دیگه ای از زندگی نداره.باورت میشه ماشین خودشو دوسال یه بار میشوره.اونم اینقدر غر میزنم