2777
2789

سلام عزیزان من یکم سوال تو ذهنم هست میخوام با هم در میون بذاریم کمکم کنید خدا اجرتون بده

من و نامزدم تو مرحله رفت و آمد و ایناییم و ایشالا یکم دیگ میریم خونه خودمون

نامزدم توی گذشتش شکست های زیادی خورده چه از رفیق چه عشق و احساسات تیرماهیه آدم درونگرایی تقریبا آرومه خیلی شر و شیطون نیس ساده هم هست 

اما پیش من کامل احساساتشون بروز نمیده مشاورم میگفت شاید ترس داره از شکست های گذشته درون واقعیتو گاهی پنهان میکنه توی خودش !!

یه مورد دیگه اینکه برنامه ریزی کرده واسه خودش کتاب مختلف بخونه راجب کارش و ذهن و اینا ولی از چیزای دیگه فاصله گرفته از من و برنامه همیشگیمون که هر یه روز درمیون همو میدیدیم الان هر هفته یکبار شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل بهش گیر میدادم چرا بیرون کم میریم اما الان چیزی نمیگم … 

یه مورد دیگه اینکه قرار بود وسیله جهاز بخره خیلی خوشحال و پر انرژی بود وقتی تصمیم گرفته بود چند تا وسیله رو از الان بخره اما یک هفته بعدش با چند نفر مشورت کرده بود که به جای خریدن وسیله پولشو جای دیگه سرمایه کنه بعدا که سودشو گرفت وسیله بخره ولی کلا انرژیش رفت و از خرید وسایل منصرف شد

منم راستش خیلی خوشحال بودم می‌خواد وسیله رو از الان بخره اما وقتی نظرش عوض شد نخرید خیلی ناراحت شدم من حس خوبی نگرفتم بهش هم گفتم گفت نگران نباش عزیزم آخر شهریور میگیرم ولی من مطمئن نیستم چون یکم چند وقتیه رفته تو فکر 

واقعا بدون هیچ سوء نیتی میپرسم مشکلش چیه ؟واقعا متوجه نشدم که مشکل کجاست

نیگا کن مثلا وقتی میره سراغ یه روتین دیگ بقیه روتینی که قبلا داشته فراموش میکنه به کل 

مثلا قبل این برنامه ریزی کتاب و اینا هر یه روز در میون جنگل بودیم بیرون بودیم حتی میخواستی بریم دریا 

الان کلا جذب کتاب و خونه نشستن شده جدیدا خیلی فکرشو درگیر کار و درآمد کرده

در شرف ازدواجیم با اینکه خداروشکر درآمدش خوبه اما خیلی ذهنتو درگیر سرمایه گذرای و اینا کرده کتاباشم در مورد کارشه

نیگا کن مثلا وقتی میره سراغ یه روتین دیگ بقیه روتینی که قبلا داشته فراموش میکنه به کل مثلا قبل این ب ...

آها 

پس درونگراست 

خب اگر شما برونگرایی خیلی اذیت میشی 

کاش برید پیش مشاور 

انزواطلبی شدید داره باهاش ب مشکل میخوریشوهر منم اینطوریهولش کنی فقط اخبار و کتاب و خواب و خیره شدن ب ...

نه همیشه اخه اینجوری نیس بخدا تا قبل این برنامه ریزی واسه درآمد بیشتر و سرمایه گذرای توی جاهای مختلف همه چی داشت عالی پیش میرفت خودشم انرژی داشت 

الان شل کرده انگار یکم حرکتش برای جهاز خریدن و زندگی مشترک کند شده

آها پس درونگراست خب اگر شما برونگرایی خیلی اذیت میشی کاش برید پیش مشاور

منم برونگرا خیلی نیستما ولی درونگراییم نسبت به اون اره کمتره من خودم مشاوره رفتم تست هم دادم من میانگرا هستم انگار 

ولی اون الان پیش داداش و دوستاش خوبه ها ینی دوست داره الان با اونا بره بیرون وقت بگذرونه یا خونه باشه کتاب بخونه فعلا خودشو غرق اینچیزا کرده

مشاورم میگف شاید چون می‌خواد وارد زندگی بشه داره تنبیه میکنه فعلا