2777
2789
عنوان

زیادی کار کردن جلوی کسی بده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست
اخه خونش ترکیده بود هرشبم با همسرش سر تمیری دعوا دارهگفتم یاد بگیزهولی اشتباه کردم

اشتباه نگردی بهش بگو و دیگه زیاد انجام نده همون در حد مهمون یا مثلا میز رو دستمال بکش دیگه همین زیاد کاراشو بکنی هم متوجه نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مجردی رفت و امدو کمتر کنید. دخالت هم نکن . به نظرم بش یاد بده اگه دلسوزی وگرنه زشته خودت انجام ...

اره دیگه نمیکنم

بهش یاد دادم

خودش خیلییی اصرار داره بیاین باورت میشه زنگ زده بود گریه میکرد بیا خونمون😑

فقط ظرف خودتو بشور. این کارا چیه ! اگه بلد نبود شوهر نمی‌کرد و فک نمیکنم به تو مربوط بشه که مرتبه یا نامرتب یا بلد نیس. نگاهت بهش تحقیر آمیزه و از بالا به پایینه. ممکنه ناراحت میشه ولی زبون نداره بهت بگه یا نمیگه تا ناراحت نشی . حتی بگه هم باز کارت زشته و حتی ممکنه فک کنه برا شوهرش نقشه کشیدی 

اره دیگه نمیکنمبهش یاد دادمخودش خیلییی اصرار داره بیاین باورت میشه زنگ زده بود گریه میکرد بیا خونمون ...

همین فردا شوهره عصبی میشه صداش درمیادا. یا موقع دعوا زن و شوهری بش میگه دوستات خرابت کردن. دوستات خرابن اصلا.

فقط ظرف خودتو بشور. این کارا چیه ! اگه بلد نبود شوهر نمی‌کرد و فک نمیکنم به تو مربوط بشه که مرتبه یا ...

نه ناراحت نمیشه

چون خودش گفت دعوام میشه با همسرم سر تمیزی

ولی درست میگید چون مجردم نباید خیلی تو چشم باشم