2777
2789

اول سال یه سوسک مرده کف کلاس پیدا کردیم خیلی رندوم انداختیم رو صندلی دبیر فیزیکی که تاحالا ندیده بودیمش😂

بنده خدا اومد همونجوری نشست رو صندلی. نیم ساعت گذشت از جاش بلند شد درس رو توضیح بده تا برگشت سوسکو دید پرید بالا🙂‍↕️😂الهی بمیرم نفهمید کار ما بوده در اومد گفت وای بچه ها یه سوسک از اون وقت تاحالا رو صندلی بوده منم روش نشستم. پشتشو کرد بهمون گفت ببینید لباسم سوسکی نشده🥲😂

حلال کن بخدا😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه معلم عربی داشتیم اجازه می گرفتی می رفتی بیرون یادش می‌رفت که تو هم بودی 😐 منم سوء‌ استفاده کردم اجازه گرفتم به بهانه دسشویی رفتم بیرون .بعدکلا از مدرسه رفتم بیرون رفتم داخل خیابون های اطراف یه چرخی زدم .از مغازه هم واسه خودم یه چیزایی گرفتم بعد بر گشتم مدرسه .تقریبا یه ساعت شده بود .زنگ راحت خورده بود .اونم نفهمیده بود .اول کلاس حاضری رو میزد آخه

یه معلم پرورشی داشتیم درس نمی داد همکلاسیم رو صدا می کرد نوحه می خوند😐خیلی به گرد و غبار حساس بود منم دیگه رد دادم قبل از ورودش به کلاس تخته پاک کن ابری رو برداشتم کوبیدم کنار در کل کلاس پر گرد گچ شد 😐😕معلم اومد تو نفسش گرفت همه رو بیرون کرد🤣🤣🤣رفتیم توی حیاط حرف زدیم 

امیدوارم حلالم کنه کارم درست نبود

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

کلاس دوم جیش کردم تو شلوارم 😂😑به همه می گفتم آب ریخته تو شلوارم خب راهتو بگیر برو خونه دیگه چیکار ...

وااای😂😂😂

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

اول سال یه سوسک مرده کف کلاس پیدا کردیم خیلی رندوم انداختیم رو صندلی دبیر فیزیکی که تاحالا ندیده بود ...

وایی😂 

ایشالا حلال😂😂

یه معلم عربی داشتیم اجازه می گرفتی می رفتی بیرون یادش می‌رفت که تو هم بودی 😐 منم سوء‌ استفاده کردم ...

افرین ماهر بودیاا

یه معلم پرورشی داشتیم درس نمی داد همکلاسیم رو صدا می کرد نوحه می خوند😐خیلی به گرد و غبار حساس بود م ...

اخیی😂

ایشالا حلال

اخیی😂ایشالا حلال

امیدوارم

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

من تو زمان مدرسه ازینایی بودم که درسم خوب بود و سربه زیر بودم ولی همه کثافت کاری میکردم 😁 اون موقع ها چندنفری اکیپی دوست بودیم باهم، روی تخته پاک کن آب ریختیم و کشیدیم روی صندلی معلممون، صندلی هم جوهری شد بخاطر کف تخته پاک کن... 

دبیرمون مانتو سفید پوشیده بود اونروز

از درکلاس که اومد فهمیدیم فاتحمون خوندس 

نشست روی صندلی پشتش دوتا گردالی مشکی 😁😂 باهمون حالت رفت دفتر و جالب این جاست که ناظم ما  خندش گرفته بود و میخندید بهش😂

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

من تو زمان مدرسه ازینایی بودم که درسم خوب بود و سربه زیر بودم ولی همه کثافت کاری میکردم 😁 اون موقع ...

وااای😂😂🤌🏻

یکی دیگه هم به پسره جلو در دبیرستان بهم گل داد و شماره منم ازش گرفتم دادم به ناظممون 😂ولی شماره رو ...

واااای😂😂🤌🏻

کلاس سوم بودم روزه نمیگرفتم نمازم نمیخوندم

این معلم ماهم خیلی مذهبی بودن 

رفته بودیم پشت مدرسه با دوستام غذا خورده بودیم این همکلاسی های عزیزمون هم رفتن گفتن به معلم 

این معلم اشک منو درآورد اخرش منم نامردی نکردم شیشه آبمو جلو خودش تا اخرش خوردم 😂😑

ولی الان که بهش فک میکنم خجالت میکشمم ولی حقش بوددد

..