2777
2789

من ۱۴ روزبعد رابطه ازماش دادم منفی بود

ممکن اشتباه باشه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

نه عزیزم من حالا جنین ۳ روزه انتقال دادم تازه ۱۴ روز بعدش رفتم آزمایش باید وایستید زمان لقاح بگذره تا بره خودشو برسونه بعد تو خون ترشح کنه تا مشخص بشه باردارید عزیزم انشالله هر چی مصلحت خداست😘

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من حالا جنین ۳ روزه انتقال دادم تازه ۱۴ روز بعدش رفتم آزمایش باید وایستید زمان لقاح بگذره ت ...

یعنی ۱۴ روز بعد انتقال ازمایشت دقیق نشون داد

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
پس جواب ازمایشت درسته

من قبلا پریود هام ۲۸ روزه بود الان ۳۰ روزه شده موعدم همون ۲۸ روز باید حساب کنم یا ۳۰ روز

خب منم ۱۴ روز بعد رابطه رفتم ازمایش گف منفی

آخه عزیزم من جنینم ۳ روزه بود یعنی بیرون از محیط رحم اون مرحله انجام شده بود ای وی اف کردم خب تا اونا باهم لقاح داشته باشن طول میکشه ولی از اونجایی که میگین ۶ روز از وقتتون گذشته پس جواب آزمایش درسته ، بسپار به خدا انشالله ماه بعد😍

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40