2777
2789
عنوان

اگه از دانشگاه دولتی فارغ‌التحصیل شدین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم با پرداخت هزینه هم میشه مدرک رو آزاد کردولی تا جایی که شنیدم خیلی اصراری به آزادسازی مدرک نی ...

منم نگران شدم نکنه جایی بخوام برم سرکار بهم بگن مدرک اصلی میخوان

بله عزیزم برای همه رشته ها تو دانشگاه دولتی همینه

چجوری گرفتین مدرکتون رو گلم؟برای استخدامی مدرک اصلی ازتون نمیخواستن؟گواهی موقت رو قبول میکنن برای استخدام ؟

چجوری گرفتین مدرکتون رو گلم؟برای استخدامی مدرک اصلی ازتون نمیخواستن؟گواهی موقت رو قبول میکنن برای اس ...

من نیازم نشد الان دیگه از فارغ التحصیلی کارشناسی م حدود ۱۳ سال و هشت سال خم از فارغ التحصیلی ارشدم گذشته پلی تا حالا جایی ایرادی ندیدم بگیرن 

خودم مدیر منابع انسانی بودم تمام مدرک های پرسنل مون ک دانشگاه دولتی بودن موقت بود  

گواهی موقت همه جا پذیرفته شده س 

.

چجوری گرفتین مدرکتون رو گلم؟برای استخدامی مدرک اصلی ازتون نمیخواستن؟گواهی موقت رو قبول میکنن برای اس ...

بله من بیش از هجده سال سابقه دارم ارشدم رو ۱۶ سال پیش گرفتم.  هنوزم با همون مدرک موقتم نرفتم اصلی رو بگیرم البته اصل مدرک لیسانس رو گرفته بودما بعد سه چهار سال 

نه استخدام بخش خصوصی شدم با همون گواهی موقت ارشد و دکترا هم گرفتم راستش هنوزم اصل مدرک نگرفتم