2777
2789
عنوان

اگه از دانشگاه دولتی فارغ‌التحصیل شدین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 56 پست
چجوری گرفتین مدرکتون رو گلم؟برای استخدامی مدرک اصلی ازتون نمیخواستن؟گواهی موقت رو قبول میکنن برای اس ...

عزیزم گواهی اصلی برای استخدام و کلا هرکاری داخل ایران نیازتون نمیشه توی کل دوره تعهدتون و در دوره تعهد گواهی موقت برای استخدام تو همه ارگان ها کاملا معتبر هست، وقتی که دوره تعهدتون تمام شد ( که فک میکنم دو برابر طول تحصیل هست مثلا اگر ۴ ساله بودید میشه ۸ سال فکز میکنم شاید یک برابر) اونموقع دیگه باید اقدام کنید برای گواهی اصلی و بعد از این دوره تعهد( بعد از ۸ سال) اینطور میگن که گواهی اصلی رو داشته باشید بهتره از نظر اعتبار هرچند من تا حالا ندیدم کسی بره گواهی اصلی مدرکش رو بگیره چون نیاز نمیشه برای بچه هایی که دولتی خوندن ولی آزادا معمولا میرن میگیرن چون اونا مسئله تعهد رو ندارن و بعضی جاها ممکنه ازشون اصل مدرک‌ رو بخوان، اگر میخوایید مهاجرت کنید هم دو راه برای آزادسازی مدرک لیسانس هست یکیش اینه که بخزیدش ، دوم اینکه بعد از تموم شدن درستون و انجام کارای فارغ التحصیلیتون برید اداره کار شهرتون ثبت نام کنید اگر تا ۶ ماه براتون نتونستن شغلی پیدا کنن موظفن مدرک شما رو آزاد کنند و شما درخواست میدید برای گواهی اصلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری گرفتین مدرکتون رو گلم؟برای استخدامی مدرک اصلی ازتون نمیخواستن؟گواهی موقت رو قبول میکنن برای اس ...

همون مدرک موقت رو گرفتم و برای استخدام و ادامه تحصیلات تکمیلی همون کافی بود 

مدرک اصلی رو وقتی باید بگیری ک میخوای مهاجرت کنی

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

نه استخدام بخش خصوصی شدم با همون گواهی موقت ارشد و دکترا هم گرفتم راستش هنوزم اصل مدرک نگرفتم

ممنونم.نگران بودم که برای سرکار رفتن و استخدام شدن،بخوان ازم مدرک اصلیمو

عزیزم گواهی اصلی برای استخدام و کلا هرکاری داخل ایران نیازتون نمیشه توی کل دوره تعهدتون و در دوره تع ...

ممنونم از توضیحاتتون گلم.نگران بودم برای سرکار رفتن و استخدام شدن بخوان ازم مدرک اصلیم رو که خیالم راحت شدم لازمش ندارم و همون گواهی موقتی که دادن کفایت میکنه

همون مدرک موقت رو گرفتم و برای استخدام و ادامه تحصیلات تکمیلی همون کافی بود مدرک اصلی رو وقتی باید ب ...

مرسی عزیزم نگران بودم برای شاغل شدن و استخدام شدن بخوانش ازم.پس همین گواهی موقت کافیه