2777
2789

شوهر من اصلا من وجود ندارم ۸ صبح میره سر کار ۹ بر میگرده شام اخبار خواب 

میگم بهش باهات قهرمیکنم میگه قهر کن 

قهر که بکنم به چپشم نیست هر حور ارایش و لباس باز هم میپوشم که هیچی 

بهش میگم اینو میخوام میگه پول ندارم چک دارم 

میگم میرم خونه بابام میگه برو فقط سر و صدا نکن میخوام بخوابم الان قهر کردم اومدم خونه بابام 

نزدیک ۲ هفته است اصلا یه زنگ نزد یه پیام نداد 

الان موندم به پدر شوهرم اینا بگم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کیه دیگه😐کلا بی حسه هیچی روش تاثیر نداره

اگه برگردی ام باز برنامه همینه ها پس خوب فکرات بکن

پدر مادرت نمیگن کجاست زنگش نزدن ؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
وا مجبورن زن بگیرن وقتی حوصله خودشون هم ندارنبگو به باباش

بکر کنم خیلی دغدغه و درگیری داره به من میگه فقط فکر خودتی و وقتی تو ناراحتی همه باید حالتو خوب کنن حالا من که تو این بازار حالم خوب نیست میگم با من حرف نزن کارم نداشته باش بیشتر کارم داری