2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردی دنیای قشنگیه بی مسئولیت و آزاد 

متاهلی به شرط انتخاب درست میتونه عالی باشه یه همدم رفیق همراه دوست داشتنی یه تکیه گاه امن

ولی در صورت انتخاب نادرست و غلط میتونه کابوس زندگی یک زن باشه یه آتیش همیشگی که خاموش نمیشه میسوزی و باید بسوزی 🥺🩵

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

مجردی دنیای قشنگیه بی مسئولیت و آزاد متاهلی به شرط انتخاب درست میتونه عالی باشه یه همدم رفیق همراه د ...

بنظرت آدم کنترل گر برای من آزادی خواه میتونه مناسب باشه؟ 

مثلا طرف بهم گفته گذشتت خیلی برام مهمه وگذشتمو میدونه

دو میگه باید سنگین باشی و همینطور هر لباسی نپوش لباسی که متنات و وقارتو پایین بیاره 

مبگه که دوس دارم دنبال پیشرفت فردی باشی مسئولیت تربیت و نظم خونه هم با خانمه و باید مثل ملکه باشه. 

من از محدودیت میترسم یکم🥲

اینکه بستگی به انتخابت دارن منکه از هیچ لحاظی محدود نشدم تازه یه جاهایی رو خونواده تو مجردی نمیزاشتن برم یا یه کارایی رو اجازه نمیدادن الان همسرم هیچ مشکلی نداره

من خودم به شدت ازدواجیم

ولی بعد ازدواج خیلی ارامشم بیشتر شده کسی هست بتونی باهاش دردل کنی بفهمتت ودرکت کنه و شب ها دربغل همی دیگه بخوابین البته اینها  یه سری هاش بود در کنار این خوشی ها دعوا و بحث با شوهر و خانواده شوهر هست مه اگه بتونی گذشت منی زندگیت شیرین ترم میشه

بنظرت آدم کنترل گر برای من آزادی خواه میتونه مناسب باشه؟ مثلا طرف بهم گفته گذشتت خیلی برام مهمه وگذش ...

نه چون ذات و خلقیات اون فرد شکل گرفته و نمیتونه ترک عادت کنه 🤕

خیلی آروم داره تورو شکل میده تورو جوری که دوست داره تغییر میده

نه اینکه همینطور که هستی دوستت داشته باشه

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

من خودم به شدت ازدواجیمولی بعد ازدواج خیلی ارامشم بیشتر شده کسی هست بتونی باهاش دردل کنی بفهمتت ودرک ...

من هم ادم ازدواجی بودم ولی هب دوماهی میشه فراری شدم انگار نمیدونم انگار از مسئولیت و محدودیت میترسم