بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
عزیزم کاش اینجوری که شما میگید باشه ولی برای دردی که داری بخاطرش زمینو گاز میزنی آبجوش تاثیری نمیز ...
میدونم عزیزم
اتفاقا تاثیرش خیلی زیاده مخصوصا اگه روی کمر و زیر دلش بذاره و دووم بیاره
بهتر از اینه هربار کلی مسکن بخوره
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
میدونم عزیزماتفاقا تاثیرش خیلی زیاده مخصوصا اگه روی کمر و زیر دلش بذاره و دووم بیارهبهتر از اینه هرب ...
اصلا هیچ تاثیری نداره سطوح درد ها متفاوته و من توی بطری آب جوش ریختیم و با حوله گذاشتم رو شکمم پوستم قشنگ داشت میسوخت ولی هیچ تاثیری نداشت روم ولی بعضی وقتا که درد کمتر باشه کمک میکنه کمی