ببین برای همین میگم دنبال این قضیه رقابتی خوندن نباشی.
من خودم قبل از درسهام ذکر میخوندم توی مثلا ۳ ساعت درسو تموم میکردم ولی دوستم مثلا ۴ ساعت میخوند اخرم من رتبه کنکورم بهتر شد.
کارمند روزمزد نیستی که مثلا بگیم ۵ ساعت بخون سر ۵ ساعت درسو ببندی بگی خب تموم شد. ولی حداقلش روزی ۴ ۵ ساعته حالا تا برسی موقع عید و جمع بندی اونموقع باید حتما حتما بیشتر کنی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا ؟؟ ولی انگیزه ای برام شده که دارم میخونم قبل اون امروز فردا میکردم الان انگار مجبورم بخونم تا ...
وقتی انگیزه ات اثبات شد اگر صلاح دونستی از این فضا فاصله بگیر و هر روز خودتو با روز قبلت بسنج روی کاغذ بنویس من یادمه دو سال اخر توی سالنامه مبنوشتم اخر شب جمع میزدم که چقدر شد ساعتش. بعدم یا هایلایت زرد میزدم یا آبی یا سبز بستگی داشت چقدر خونده باشم. بعد خداروشکر میکردم و میگفتم کمه یا زیاده و اینطوری. خودم با خودم درگیر بودم اصلا وقت نمیکزدم به دیگران فکر کنم
حالا من عقیده دارم یوقت یه نفر خدایی نکرده حسودی کنه بهم انرژی منفی میاد برای همین واسه کسی هم توضیح نمیدادم کسی نمیدونست من مثلا بیست کیلو کتاب درسی دارم یا روزی انقدر درس میخونم.