2777
2789

همش شوهرم سرکار منم تنها تو خونه ن تفریحی ن حرفی ن چیزی اومدنی هم خونه ی کلمه نمتونم باهاش حرف بزنم خستس خابش میاد اخماش توهمه

نگید برو سرکار چون نمیزاره برم بیرون 😔

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولله مجردی شرف داره حداقل با دوستی رفیقی عنی کسی میری بیرون یکم حال هوات عوض شه

مجرد بودم یکسره بیرون بودم همش

چقد منی با وجود اینکه اون کاری نداره جایی برم خودم افسرده شدم ازین تنهایی واوضاع منم ته خونم

چن سالته بچه داری

منم همینم بچه نداری؟من با بچم دارم ک همینهخودم عصرا ی روز درمیون میبرمش پارک یا مسجد یا تو خیابون

ن بابا 

ابنستا پستا خنده دار ببن 

مداد رنگی مارک‌خوب بگیر از اینستا شروع کن نقاشی یاد گرفتن 

بخوای کمکت میکنم توخونه درامد داشته باشی و کیک پزی انجام بدی 

گروه آموزشی دارم نصف قیمت بخوای خدمتم هیچ فرقی نداره باخواهرم خوشحال میشم بتونم روحیه تو خوب کنم 

ابنستا پستا خنده دار ببن مداد رنگی مارک‌خوب بگیر از اینستا شروع کن نقاشی یاد گرفتن بخوای کمکت میکنم ...

اینستارو اصلا پیشنهاد ندید به کسي همش چرت و پرت فقط اعتیاد میاره و نت مصرف میکنه

لا تهتم بأحد سوي نفسك