2777
2789

من تقریبا ۴۰روز پیش سقط داشتم تو هفته پایین کلا ی هفته خونریزی داشتم و ماه بعدش سر موعد پریود شدم الان۴یا۵روز از پریودم میگذره امروز چند بار دیدم ک لک دارم طبیعیه ینی و اینک من دو جلسه هست استخر رفتم ممکن بخاطر اون باشه

زن هایـی که پای دویدنشان را شکستید دخترانی ب دنیا می اوردند ک پای پرواز دارند🕊️🫧در ارزوی مادر شدن👩‍🍼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه محافظت نشده داشتی از ماه گذشته تا این ماه

ماه قبل ک نه ولی این ماه بله مخصوصا امروز صبح ربطی داره ؟

زن هایـی که پای دویدنشان را شکستید دخترانی ب دنیا می اوردند ک پای پرواز دارند🕊️🫧در ارزوی مادر شدن👩‍🍼

صبر کن چند روز دیگه بعد یه بی بی بزن

اخه من این ماه پریود شدم  و اینکه رابطه محافظت شده داشتم بعد سقط

عزیزم دعانویسی خرافات نیست اتفاقا عمل میکنه ولی گناهه

اگر به خدا و پیغمبر اعتقادی داری نباید حتی بهش فکر بکنی، برو از عالم دین بپرس یا تو نت حکمش رو بخون

حرامه این کار

هر دعایی که میگیری یه خادم سحر داره، یه جن بهت وصل میشه که اون کار رو برات انجام بده

همشونم اجنه پلید و عوضی هستن، کارتو راه میندازن ولی تهش پدرتو درمیارن، دیگه کمترین نتیجه‌اش بی‌حالی و بی انرژی بودن و کابوس دیدنه

برای بچه اگه دعا بگیری رسما نابودش کردی

درگیر جن وراثتی میشه، نسلش به کل می‌سوزه و روز خوش‌نمی‌بینه، بدبخت میشه باور کن

یعنی اگه جای اون بچه باشم ترجیح میدم مادرم از دره پرتم کنه پایین تا اینکه با طلسم و دعا بخواد منو باردار بشه و به دنیا بیاره

دیگه سمت دعا نرو اگه خدا رو قبول داری

واقعا کار وحشتناکیه، شرک به همین میگن که خدا رو ول کنی و توسل کنی به آدمای شیاد و اجنه

کار با  جادو و طلسم گناهه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزم دعانویسی خرافات نیست اتفاقا عمل میکنه ولی گناههاگر به خدا و پیغمبر اعتقادی داری نباید حتی بهش ...

باشه عزیزم ممنون 🩵