2777
2789

سم نبود ولی خب یدونه عجیبش این بود که خودم بهش پیشنهاد دادم و کلا از خجالت تو چشمش نگا نمی‌کردم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیت با کلی دک و پز پسره کت کش پشت گوشی صداش شبیه آلن دلون بود مخمو زد بم میگفت واسه هر ماه پریودیت کادو میگیرم ۶ ماه از دوستیمون بگذره ثابت شه فابمی برات آیفون میگیرم دیگ کلی مخ میزد ... حلوم زااااده .... منم پاشدم هلک هلک رفتم سر قرار نگو عن آقا افغانیه ولی از این هیکلیا که فکرشم نمیکردم قد بلندددد هیکلی گنده من تا نافش بودم گفت من فلاح میشینم ۳۶ تا پسر عمو دارم بدخاه مدخاه داشتی بگو جرشون میدم دست و پا میارم برات قناری😐

منم فشارم افتاد پچمام ریخت گفتم داداش یه دقیقه بشین من برم دسشوری میام هیچی دیگ رفتم دستشویی پارک از تو پنجره توالت عمومی پارک فرار کردم پریدم اونور خیابون دِ فرااار 

رفتم دیت با کلی دک و پز پسره کت کش پشت گوشی صداش شبیه آلن دلون بود مخمو زد بم میگفت واسه هر ماه پریو ...

🤦‍♀️😂یاخدا اونام دست و دلبازی میکنن یعنی یا این شگردشونه

شگردشه ... بیشرففف شبا پشت گوشی صدا یوزارسیف میداد میگفت عااااح ای بانوی پاکدامن

خیر ببینی حالمو خوب کردی😂

در معرض افسردگی بعد از زایمانم امروز عود کرده بود

اصلا کلا دردام یادم رفت😆