2777
2789

خب من همینجا مینویسم ک بعدا نگید سرکاریه میخوای پربازدید شی شمام لطفا نظر بدید چیکارکنم تایپ کردم الان میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز برای ناهار دعوت بودم خونه دوستم چون عروسیشون نتونستم برم و خونه شون تابحال نرفته بودم امروز منو دعوت کرد برای ناهار منم یه کادو گرفتم و رفتم خونشون همسر دوستم سرکار بود نبود خونه بعد از اینکه ناهارو خوردیم برام میوه و چای و اینا اورد ک زنگ خونشونو زدن خاله ی دوستم بود اومده بود خونش اومد داخل و حال احوال کردیم دوستم به خالش گفت این دوستمه ب منم گفت خاله مه یدونه خاله داره قبلا راجبش شنیده بودم اما چون عروسیش نرفته بودم تاحالا ندیده بودمش بعد خاله ی دوستم ب دوستم گفت از دوستت بپرس قصد ازدواج داره؟ و دوستم بدون این ک اصلا ب من نگا کنه یا از من چیزی بپرسه به خالش گفت نه نداره😐نکه بحث ازدواج باشه ها نه ولی رفتارش برام عجیب بود این ک حس بدی گرفتم ک مثلا نکنه دوستم از من خوشش نمیاد نمیخواد قاطی فامیلاشون بشم و اینا بخاطرهمین اینطوری گفته

منم چیزی نگفتم چون کسی از من سوال نکرد اما از ظهر ذهنم مشغوله بنظرتون چیکارکنم واکنشی نشون بدم؟به دوستم چیزی نگم؟چی بگم شما باشیدچی فکرمیکنید

بنظرم مثبت فکر کن 

فامیل اونن شاید آدمهای درستی نیستن نمیخواد تو بدبخت شی

من دوست خودم اینکار رو کرد یه بار پدر شوهرش. میخواست برا برادرشوهر منو بگیره گفت فلانی قصد ازدواج نداره چون واقعا برادر همسرش داغون بود